Comunicat CSM-U Oradea în legătură cu evenimentele consemnate la Târgu-Jiu

CSM-U Oradea, prin intermediul conducerii administrative, manageriale, staff-ul tehnic și jucătorii, își manifestă regretul cu privire la incidentele reprobabile consemnate în finalul partidei pe care echipa de baschet a clubului nostru a disputat-o duminică (22.02), la Târgu-Jiu, în compania echipei Energia din localitate.

Imaginile care au ținut capul de afiș al diferitelor publicații de specialitate și nu numai reprezintă tot ceea ce clubul nostru dorește să condamne și să elimine din sport și din viața de zi cu zi, din socitatea în care activăm. De-a lungul timpului echipa de baschet a CSM-U Oradea a participat la diverse activități și evenimente de promovare a imaginii sportului în care activează. Totodată s-au organizat momente fie caritabile, fie sociale, prin care CSM Oradea a dorit să transmită un mesaj de implicare și de promovare a imaginii sportului de performanță în general, respectiv a baschetului în special.

Scopul nostru rămâne neschimbat. Acela de a duce pe aceeași linie peformanța în sport cu o conduită ireproșabilă din partea tuturor reprezentanților clubului. Prin urmare, în cele ce urmează, CSM Oradea își va intensifica eforturile de a repara imaginea proprie și cea a baschetului în general.

Pe această cale dorim să ne cerem scuze și să ne manifestăm regretul pentru incidentele consemnate pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgu-Jiu. Transmitem acest mesaj tuturor oamenilor prezenți în sală la meciul amintit, celor care au urmărit partida din fața televizoarelor, tuturor iubitorilor acestui sport, conducerii Federației Române de Baschet, partenerilor de întrecere direct sau indirect implicați în acest incident, sponsorilor echipei noastre, tinerilor care doresc să practice baschetul la nivel de performanță și tuturor oamenilor care depun eforturi pentru îmbunătățirea imaginii baschetului în țara noastră.