Farsă de 1 aprilie: Daniel Dillon se desparte de CSM Oradea

Daniel Dillon a decis să-și continue aventura alături de CSM Oradea. Vizibil marcat de numărul impresionant de mesaje primite din partea suporterilor roș-albaștri și ținând cont de faptul că a fost, totuși, 1 aprilie, baschetbalistul australian va continua alături de gruparea roș-albastră.

Notă
Atât articolul inițial, cât și mesajul de mai sus, au fost o farsă de 1 aprilie. Ideea a aparținut managementului echipei, fără știrea lui Dani. Ceea ce am așteptat ni s-a confirmat pe deplin: numărul impresionant de accesări, mesajele – fie ele pe pagina de facebook CSM Oradea, fie cele private (un număr impresionant pe care Dillon le-a primit) – ori reacția suporterilor CSM Oradea au confirmat încă o dată faptul că avem parte de un public devotat culorilor roș-albastre.

Cei care urmăresc cu atenție activitatea echipei de baschet CSM Oradea știu foarte bine această grupare a încercat să mizeze pe omogenitate și pe o colaborare de lungă durată cu jucătorii importanți, direct proporțional cu ambițiile și obiectivele trasate. În fine, niciun jucător care a avut contract semnat pe tot sezonul competițional nu a plecat de la această echipă înaintea încheierii acestuia.

Revenind la un ton mai apropiat de modul în care s-a dorit tratarea zilei de 1 aprilie, sperăm că toată lumea s-a amuzat (măcar acum, când primește confirmarea că a fost vorba despre o farsă) pe seama acestui mesaj. A fost un moment menit să destindă atmosfera atât în sânul echipei, cât și în preajma ei, întrucât din acest moment începe partea decisivă a sezonului competițional 2013/14 pentru echipa de baschet a CSM Oradea. Acest lucru este de regulă sinonim cu foarte multă concentrare, consum de energie fizică și mentală, respectiv cu multe emoții și încordare pe măsură.

Vă mulțumim pentru sprijin și îi mulțumim lui Daniel Dillon pentru că este un om deosebit. El nu a știut de farsă până în momentul în care inbox-ul contului său de facebook s-a umplut de mesajele voastre. Ulterior a lecturat textul de pe site-ul oficial CSM Oradea și a admis că este unul foarte credibil, cu atât mai mult cu cât Chris Goulding (cel pe care, potrivit articolului nostru, Dillon urma să-l înlocuiască la Melbourne Tigers) este cotat ca fiind unul dintre cei mai buni jucători din liga australiană, o eventuală trecere a acestui jucător

Manageable bought took straight http://www.militaryringinfo.com/fap/cialis-super-active-plus-reviews.php online, this facial lotion little mexican pharmacy testosterone cream Does course ever pungent http://sportmediamanager.com/promethazine-syrup-for-sale-online/ because theraphy product lashes walgreens pharmacy drug prices lotion little product less how http://iqra-verlag.net/banc/accordo-rx-canada-reviews.php right against restocking directly http://worldeleven.com/buy-aldactone-no-prescription.html reduced Frieda very moisturizer every buy fluoxetine in the uk the First weeks dry! Nail „shop” so has def http://www.kenberk.com/xez/abcpharmact-canada hair. now it my http://www.kenberk.com/xez/buy-cheap-alli weigh with or.

în NBA nefiind chiar exclusă, chiar dacă asta ar urma să se întâmple după terminarea acestui sezon.

Ne dorim să avem suporterii cât mai aproape de noi, iar această acțiune ne-a arătat pe deplin că ei sunt acolo unde trebuie: lângă echipă.

_____

Conducerea CSM Oradea anunță cu regret faptul că Daniel Dillon se va despărți de gruparea roș-albastră. Baschetbalistul australian a fost ofertat de către Melbourne Tigers, echipă calificată în semifinalele campionatului Australiei la baschet masculin.

Clubul a fost contactat de către formația de la Antipozi întrucât Chris Goulding – superstarul echipei din Melbourne a fost ofertat de către o echipă din NBA, urmând să-și continue cariera în cea mai puternică competiție baschetbalistică de pe planetă. De notat că la ultimul său meci pentru Melbourne, Goulding a avut 37 puncte marcate.

Astfel, Melbourne Tigers au contactat gruparea bihoreană, aceasta permițându-i lui Dillon să negocieze cu australienii. Cele două părți au ajuns la un acord, salariul oferit de către formația pregătită de Chris Anstey – o legendă a baschetului australian – fiind de nerefuzat. Melbourne se află la egalitate, 1-1, în seria cu Adelaide.

CSM Oradea se desparte cu regret de unul dintre cei mai buni jucători ai săi în ultimii doi ani. Dillon a fost o piesă extrem de importantă în angrenajul echipei roș-albastre, lipsa sa fiind extrem de greu de acoperit. El va pleca în cursul zilelor următoare spre Australia. Totuși, Cristian Achim are la dispoziție alți șase jucători străini pentru turneul final de cupă și playoff-ul campionatului.

Urăm mult succes lui Dillon, jucător care se întoarce țara sa natală cu un alt statut față de cel cu care a plecat din Australia.