Întrebări frecvent întâlnite (FAQ) referitor la bilete pentru Final Four și All Star Game by Superbet 2016

În rândurile de mai jos vă prezentăm un FAQ cu privire la comercializarea biletelor pentru Final Four și All Star Game 2016 by Superbet. Sunt cuprinse informații pe care vi le oferim pe baza întrebărilor primite din partea doritorilor de bilete pentru evenimentele ce vor avea loc la Arena Antonio Alexe între 10 și 12 aprilie.

1. Atragem atentia cumparatorilor ca biletele achizitionate pentru Final Four sunt valabile pentru 10 si 11 aprilie. Ele sunt usor identificabile avand fundalul pe culoarea alba. Pe baza unui astfel de bilet nu se poate intra la All Star Game. Prețul unui bilet (pachet) pentru Final Four este de 30 lei si permite accesul în Arena Antonio Alexe la cele doua semifinale si finala competitiei.

2. Atragem atentia cumparatorilor ca biletele achizitionate pentru All Star Game sunt valabile pentru 12 aprilie. Ele sunt usor identificabile avand fundalul pe culoarea neagra. Pe baza unui astfel de tichet nu se poate intra la Final Four. Pretul unui bilet pentru All Star Game este de 20 lei.

3. La ce ore sunt programate meciurile de la Final Four si All Star Game?

Orele de incepere ale meciurilor din cadrul evenimentelor programate a se desfasura pe 10, 11 si 12 aprilie la Arena Antonio Alexe vor fi stabilite de comun acord intre DigiSport (detinatorul drepturilor de televizare) si FR Baschet (sub egida careia se organizeaza evenimentele) in functie de spatiul existent in grila de programe a postului TV amintit. CSM Oradea va anunta (prin intermediul site-ului www.csmoradea.ro si a paginilor de facebook si twitter) imediat ce va fi informata pe cale oficiala in acest sens.

4. Unde pot sa achizitionez bilete pentru Final Four și All Star Game?

Biletele se pun in vanzare pe data de 28 martie 2016, la sediul CSM Oradea, amplasat pe strada Primariei, Nr. 3, la etaj, dupa urmatorul program:

Luni intre orele 9-15
Marti intre orele 9-15
Miercuri intre orele 9-15
Joi intre orele 9-15
Vineri intre orele 9-13

Daca nu se vor comercializa toate biletele la sediul clubului, acestea se vor scoate la vanzare in data de 10, 11 si 12 aprilie, la Arena Antonio Alexe, cu 90 minute inaintea inceperii evenimentelor.

Va rugam sa solicitati exact ce bilete doriti sa achizitionati la aceste evenimente. De asemenea, veti avea posibilitatea sa selectati locul pe care doriti sa-l ocupati in Arena Antonio Alexe la aceste evenimente in momentul achizitionarii biletului.

Exemple

“Doresc sa achizitionez un bilet pentru Final Four si un bilet pentru All Star Game. Vreau sa rezerv biletul echivalent Sectorului X, Randului Y si Locului Z.”

“Doresc sa cumpar un bilet pentru Final Four. Vreau sa rezerv biletul echivalent Sectorului X, Randului Y si Locului Z.”

“Doresc sa cumpar trei bilete pentru All Star Game. Vreau sa rezerv biletele echivalente Sectorului X, Randului Y si Locurilor Z1, Z2 si Z3.”

5. Elevii, studentii, pensionarii beneficiaza de gratuitate sau reducere la achizitionarea biletelor?

Nu. Se comercializeaza bilete pentru toate categoriile de varsta si la acelasi pret. Exceptand abonatii, care fac parte din programul de fidelizare gandit de conducerea CSM Oradea pentru Final Four, nu se ofera gratuitate si nici reduceri la achizitia biletelor pentru Final Four si/sau All Star Game.

6. Pot sa cumpar bilete la un singur meci pentru Final Four?

Nu. S-a luat decizia de a vinde pachet complet pentru Final Four (doua semifinale plus finala) pentru a oferi iubitorilor baschetului din Oradea oportunitatea de a viziona trei meciuri decisive in doua zile la un pret egal cu cel practicat la meciurile echipei CSM CSU Oradea in sezonul 2015/16.

Exceptie

Deoarece solicitarile depasesc capacitatea salii, dar respectand prevederile regulamentului impus de FR Baschet pentru Final Four (adica rezervarea unor bilete pentru sustinatorii celorlalte echipe participante), s-a luat decizia vinderii a 115 bilete la casele de bilete de la Arena Antonio Alexe, in data de 10 aprilie (ziua semifinalelor), pentru suporterii CSM Oradea la meciul cu Dinamo Bucuresti (semifinala 2). Acest lucru se va face dupa ce suporterii echipei din Cluj vor parasi incinta la incheierea meciului U-BT Cluj vs BC Mures (semifinala 1). De asemenea, daca echipa din Cluj nu se califica in finala, atunci se vor vinde 115 bilete la liber, in ziua finalei, in data de 11 aprilie, la casele de bilete de la Arena Antonio Alexe cu 90 minute inaintea primului angajament.

7. De ce 30 de lei pentru un pachet la Final Four?

CSM Oradea a depus eforturi consistente pentru a atrage, in premiera pentru municipiul Oradea, turneul final al Cupei Romaniei la baschet masculin. Se vor desfasura trei meciuri cu caracter decisiv, in cadrul carora angajamentul si efortul depus de sportivi, antrenori si echipe va fi total. Adica o reteta garantata a spectacolului pur sportiv. Pretul de 30 lei echivaleaza cu trei meciuri ale CSM Oradea, adica suma pe care un oradean este rugat sa o cheltuie pentru a avea acces in Arena Antonio Alexe la trei meciuri din sezonul regulat, playoff, cupă, ori cupele europene.

8. De ce 20 de lei pentru un bilet la All Star Game?

Evenimentul este organizat de Federatia Romania de Baschet in colaborare cu CSM Oradea. Se depun eforturi importante pentru a oferi iubitorilor baschetului o seara memorabila, unul dintre cele mai importante aspecte fiind aparitia celor mai buni 24 de jucatori din Romania in cadrul aceluiasi eveniment. Acest lucru va fi dublat de mai multe momente prin care se doreste aducerea bunei dispozitii si a zambetului pe chipul tuturor celor care intentioneaza sa participe la un astfel de eveniment baschetbalistic.

9. Am invitatie pentru meciurile CSM CSU Oradea din sezonul 2015/16. Beneficiez de bilet cu valoare zero la Final Four?

Daca invitatia dumneavoastra pentru meciurile CSM CSU Oradea din sezonul 2015/16 include loc rezervat in sala (sector, rand si loc trecute pe invitatie) atunci benecifiati de bilet cu valoare zero lei la Final Four. Daca invitatia este fara loc rezervat, atunci va trebui sa achizitionati bilet pentru Final Four.

10. Beneficiez de acces liber la All Star Game pe baza abonamentului/invitatiei la meciurile CSM CSU Oradea in sezonul 2015/16?

Nu. All Star Game este un alt eveniment, iar acesta nu este cuprins in oferta CSM Oradea pentru sezonul 2015/16. Conducerea Clubului a dorit sa rasplateasca publicul care a demonstrat incredere, respect si loialitate in echipa de baschet prin achizionarea si rezervarea locului pentru meciurile din sezonul 2015/16 prin accesul liber la jocurile din Final Four. Abonamentele si invitatiile (indiferent ca sunt cu loc rezervat sau fara) la meciurile CSM Oradea in sezonul 2015/16 nu sunt valabile pentru All Star Game.

11. Sunt abonat/invitat (cu loc) la meciurile CSM CSU Oradea in sezonul 2015/16. Pot sa beneficiez de accesul liber la Final Four pe locul rezervat la meciurile echipei?

Daca nu doriti sa luati loc in sectoarele D sau E ale Arenei Antonio Alexe (rezervate abonatilor/invitatilor cu loc la Final Four) pentru meciurile de la Final Four si doriti sa le urmariti din locul in care aveti rezervat abonamentul/invitatia la meciurile echipei CSM CSU Oradea va trebui sa achizitionati pachetul pentru Final Four (30 lei).

12. Ce include un bilet VIP?

Un bilet VIP va asigura loc in sectorul B, impreuna cu loc de parcare și acces nelimitat la VIP Lounge (bufet suedez 5*), impreuna cu oportunitatea stabilirii de noi parteneriate.

13. Pot sa-mi las masina in parcarea Arenei Antonio Alexe la Final Four si All Star Game?

Nu se poate garanta loc de parcare publicului larg in spatiul dintre terenurile de tenis si Arena Antonio Alexe deoarece trebuie asigurata fluiditate pentru traficul autocarelor echipelor participante, oficialilor si reprezentantilor participantilor pentru cele doua evenimente.

Se va putea parca pe platoul din fata Arena Antonio Alexe.

Multumim pentru intelegere si sustinerea oferita de-a lungul anilor echipei CSM CSU Oradea.