Pe scurt despre CSM CSU Oradea vs BCM Olimpic Baia Mare, scor 97-40

CSM CSU Oradea a obținut a 3-a victorie stagională în Liga Națională de baschet masculin. Roș-albaștrii au trecut de BCM Olimpic Baia Mare cu scorul de 97-40. Partida a avut loc la Arena Antonio Alexe, în cursul serii de sâmbătă (15.10).

Leii Roșii s-au instalat la conducere de la început, s-au desprins decisiv în primul sfert și au bifat o victorie concludentă. Aceasta a permis staff-ului tehnic să rotească toți jucătorii și să- menajeze piesele suprasolicitate în jocurile anterioare.

Confruntarea a marcat revenirea lui Titus Nicoară în angrenajul echipei orădene. El a fost un deget rupt, însă a fost declarat apt pentru efort și a revenit pr parchet cu această ocazie. El a reușit să marcheze la această partidă.

În altă ordine de idei, CSM-ul a repurtat cea mai concludentă victorie în actualul sezon. La cel de-al 9-lea meci oficial disputat într-o lună de zile, Oradea s-a impus la o diferență de 57 puncte.

Acest joc a consemnat un record stagional de puncte marcate (97), dar și unul în ceea ce privește cel mai mic număr de puncte încasate (40).

Liderii echipei din punct de vedere statistic:

Eficiență – Branko Mirkovic (26)
Puncte – Sean Denison (17)
Recuperări – Cătălin Petrișor (10)
Pase decisive – Cătălin Petrișor (6)
Intercepții – Branko Mirkovic (26)
Capace – Sean Denison, Bogdan Țîbîrnă (1)
+/- – Sean Denison (40)
Minute – Zarko Comagic (26:17)