Au demarat meciurile pe tabloul principal la J4 Oradea Junior Trophy

Marți (15.09) au demarat confruntările de pe tabloul principal la turneul de tenis J4 Oradea Junior Trophy. Acesta este al 2-lea eveniment ITF World organizat de CSM Oradea în succesiune, găzduit la CSM Oradea Tenis Club. Întrecerea este destinată categoriei 18 ani.

După două zile de calificări și antrenamente, tablourile pentru competițiile de simplu și dublu, masculin și feminin, au fost stabilite, iar meciurile au demarat la ora 9:00. Se joacă pe opt terenuri, altele două fiind rezervate pentru antrenamente sportivilor participanți.

Reamintim că la turneul desfășurat săptămâna trecut, în proba de dublu feminin, a triumfat Floriana Popovici, sportivă legitimată la CSM Oradea. Și alți jucători orădeni au participat la primul turneu și sunt prezenți pe tabloul principal la cel de-al 2-lea.

Competiția se întinde până duminică (20.09), atunci când se vor disputa finalele.

Informații despre tablouri, programul meciurilor și alte detalii specifice competiției se găsesc pe site-ul oficial ITF, pe pagina destinată acestui turneu – AICI.

Reamintim că accesul în incinta bazei CSM Oradea Tenis Club este restricționat, în conformitate cu normele în vigoare. Detalii AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *