Avancronica meciului cu U-BT Cluj-Napoca din ultima etapă a sezonului regulat LNBM Getica 95 – ediția 2023/24

CSM CSU Oradea se deplasează la Cluj-Napoca pentru ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin Getica 95 – ediția 2023/24. Roș-albaștrii întâlnesc U-BT din localitate, meciul fiind programat pentru joi (04.04), ora 18:15, la BT Arena.

Jocul opune ocupantele primelor două locuri ale clasamentului la zi în LNBM. Este totodată o reeditare a finalei campionatului național al României din sezonul precedent.

U-BT Cluj-Napoca are 17-0 la general în TOP 10. Formația de pe Someș are 30-0 în actualul sezon competițional pe plan intern și dispune de o serie activă de 34 victorii în baschetul românesc.

CSM CSU Oradea are 14-3 la general. Roș-albaștrii au 22-3 în actula ediție de campionat. Ei se întorc la Cluj-Napoca pentru prima dată după participarea la turneul final de Cupa României, eveniment ce a avut loc în luna Februarie anul curent.

În tur, la Oradea Arena, U-BT a înscris ultimele 11 puncte și a învins cu scorul de 85-84. Acea partidă s-a desfășurat pe data de 8 Martie. Amintim că în acest sezon a mai avut loc o confruntare cu formația clujeană. Aceea s-a desfășurat în luna Septembrie 2023, la turneul de calificare din Cupa României, încheindu-se cu scorul de 87-67 în favoarea echipei din Cluj-Napoca.

Delegația orădeană este completă. Roș-albaștrii s-au pregătit pentru acest meci în alcătuire completă.

Suporterii orădeni care doresc să asiste la meci pot achiziționa bilete AICI.

Jocul va fi transmis în direct pe DigiSport, PrimaSport și FRB TV (YouTube).