Comunicat – Acces restricționat în baza sportivă CSM Oradea Tennis Club în perioada 5-20 septembrie 2020

Administrația bazei sportive CSM Oradea Tennis Club anunță modificări în programul de utilizare a terenurilor de tenis și pistei de alergare pentru perioada 5-20 septembrie 2020. Motivul este legat de organizarea unor evenimente sportive internaționale.

Este vorba despre primele două din seria de trei turnee de tenis organizate sub egida ITF Tennis, în colaborare cu CSM Oradea. Iată programul celor două evenimente:

  • 5/12 septembrie 2020 – ITF World Tennis Tour Juniors
  • 13/20 septembrie 2020 – ITF World Tennis Tour Juniors

Potrivit prevederilor legale în vigoare, pentru organizarea competițiilor sportive în aer liber, se impun anumite restricții. Astfel, organizatorii anunță că în perioada 5-20 septembrie, în intervalul orar 7:00 – 20:00, accesul pubicului larg în incinta CSM Oradea Tennis Club (baza sportivă de tenis de lângă Arena Antonio Alexe) nu va fi permis atât pentru închiriere terenuri de tenis, cât și pentru utilizarea pistei de alergare. Totodată, pe toată perioada desfășurării turneelor, potrivit normelor legale, accesul spectatorilor la meciuri nu va fi permis.

Pe această cale transmitem mulțumiri pentru înțelegere tuturor celor afectați de această măsură.

2 responses to “Comunicat – Acces restricționat în baza sportivă CSM Oradea Tennis Club în perioada 5-20 septembrie 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *