CSM CSU Oradea cedează la Cluj în al 2-lea joc de verificare

CSM CSU Oradea a oferit o replică mai bună în cel de-al 2-lea meci test disputat la Cluj-Napoca, în compania lui U-BT din localitate. Rezultatul final al partied a fost de 85-83.

Partida a demarat cu aceași formulă precum în meciul din urmă cu o zi: Watson, Broussard, Fometescu, Zekovic și Valeika. Nivelul de intensitate al roș-albaștrilor a fost mai bun. Acest lucru a ajutat echipa orădeană să preia inițiativa pe tabela de marcaj și să o păstreze pe tot parcursul primei reprize. Cursivitatea, ritmul și precizia la finalizare au fost principalele arme ale roș-albaștrilor în prima repriză. CSM-ul conducea cu scorul de 24-20 la prima pauză, pe fondul unei distribuții bune a minutelor și a rolurilor în atac.

Antrenorul Achim a apelat la toți jucătorii încă din prima repriză, fiecare fiind implicat în joc și aducându-și contribuția. Aaron Broussard a fost cel mai prolific marcator al primei jumătăți, având 15 puncte. Oradea a întâmpinat dificultăți în defensivă, cu precădere împotriva lui Vargas și Stipanovic. De asemenea, Fometescu și Markovic au avut câte trei greșeli personale încă din prima repriză a partidei. Cu toate acestea, CSM CSU Oradea avea un avantaj de două posesii la jumătatea întâlnirii, scor 52-47.

Repriza secundă a fost tensionată, jocul fiind extrem de fizic, de cele mai multe ori peste limita regulamentului. Ofensiva orădeană a avut dificultăți în aceste condiții, acțiunile fiind fragmentate, iar mai mulți jucători au ieșit din ritm. Jocul a fost întrerupt pentru câteva momente în încercarea de a liniști spiritele. Gazdele au marcat ultimele puncte ale acestei perioade de joc, conducând cu 68-65 la intrarea în secvența decisivă.

Criculația mini a fost bună, dar finalizarea a lăsat de dorit pentru roș-albaștri în secvența decisivă. Nivelul de agresivitate și tensiune au rămas foarte ridicate, Giordan Watson reușind câteva acțiuni frumoase, chiar dacă nu toate s-au încheiat cu rezultatul dorit pe tabela de marcaj. CSM-ul a rămas în ultimele șapte minute fără Fometescu, acesta fiind descalificat pentru cinci greșeli personale. Finalul a aparținut gazdelor, acestea desprinzându-se pe tabela de marcaj.

Aaron Broussard a totalizat 19 puncte, Giordan Watson a adăugat 15, iar Arturas Valeika a terminat cu 13 pentru CSM CSU Oradea. În replică, Andrija Stipanovic a totalizat 21 puncte pentru U-BT Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *