CSM Oradea are câte un reprezentant în semifinalele turneului de tenis pe care îl organizează

Patricia Goina s-a calificat în semifinalele probei feminine la Cupa CSM Oradea la tenis – ediția 2021. Evenimentul face parte din Circuitul Național al Federației Române de Tenis, este rezervat categoriei 16 ani, Masculin&Feminin la individual și se desfășoară la baza sportivă Arena Antonio Alexe din Oradea, în organizarea CSM Oradea.

Goina a disputat două partide în cursul zilei de luni (19.04). Sportiva de la CSM Oradea a învins-o pe Alesia Breaz (6/0, 6/0) și apoi pe Alexia Pătru (6/2, 6/2), calificându-se în penultimul act. Acesta este programat pentru marți (20.04), iar adversar va fi Sofia Maria Bărbulescu. De notat că Patricia este cap de serie numărul 1.

În cealaltă semifinală a competiției feminine, Anca Sauciuc se duelează cu Alice Petrache.

La masculin, ultimul reprezentant CSM Oradea rămas în competiție este Ionuț Gal. Acesta a obținut următoarele rezultate:

  • Turul 1 – vs Vlad Mogoe (6/1, 6/0)
  • Turul 2 – vs Rafael Grosu (6/1, 6/7, 10/1)
  • Sferturi de finală – vs Rareș Haiduc (4/6, 7/6, 10/6)

De altfel, Haiduc a fost cap de serie numărul 1 al probei masculine. În semifinale, Gal se duelează cu Damian Cucu, cap de serie numărul 6. Cealaltă confruntare din penultimul act îi aduce față în față pe Rareș Golescu și Constantin Radu.

Semifinalele se dispută marți (20.04), cu începere de la ora 10:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *