Echipa de handbal cedează pe teren propriu în duelul cu Medgidia

CSM Oradea a fost învinsă CS Medgidia, scor 29-30, în ultimul meci din turul playoff-ului de promovare al Diviziei A la handbal masculin – ediția 2021/22. Partida a avut loc duminică (20.03), la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Prima jumătate a fost extrem de echilibrată. Formația vizitatoare a intrat în avantaj minim la vestiare, scor 14-13. Echilibrul s-a menținut după pauză, cele două echipe succedându-se la conducere. Un parțial de 5-0 i-a adus pe orădeni la conducere, ducându-i la 26-23 în minutul 49 al confruntării. CSM-ul s-a desprins la un maxim de patru goluri. A urmat un parțial de 0-5 prin intermediul căruia Medgidia a preluat conducerea și a obținut victoria.

Paul Oargă a fost principalul marcator al orădenilor cu șapte reușite. Mledenciu a punctat de șase ori, Radu și Starchenko au înscris câte 4 goluri, Szasz a terminat cu 3 goluri, Breban a marcat de 2 ori, iar Mlinarcsik, Băban și Farcaș au înscris căte un gol pentru CSM Oradea. În replică, Moroșanu și Hodorogea au înscris câte 6 goluri.

Celelalte rezultate ale rundei:

  • CSM Reșița vs CSM Făgăraș, scor 38-31
  • CSM Sighișoara vs CSU Galați, scor 31-24
  • CSU Pitești vs CSM Odorheiu Secuiesc, scor 23-36

La jumătatea playoff-ului de promovare, CSM Oradea are trei victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri, cu 11 puncte acumulate, situându-se pe locul al 4-lea în clasamentul ce cuprinde opt poziții. CSM Reșița și CSM Odorheiu Secuiesc au câte 15 puncte, iar CSM Făgăraș are 13.

Următoarele două partide ale CSM-ului se dispută tot pe teren propriu. Miercuri (23.03), ora 16:00, elevii lui George Tăutu primesc vizita echipei CSU Pitești, iar duminică (27.03), ora 12:00, întâlnesc pe CSM Odorheiu Secuiesc. Intrarea este liberă la ambele partide.