Echipa de handbal își continuă pregătirile pentru noul sezon competițional

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal Oradea continuă pregătirile pentru startul oficial al sezonului competițional 2021/22. Formația antrenată de George Tăutu va susține, pe parcursul acestei săptămâni, primele jocuri de verificare.

CSM-ul se pregătește pe plan local de la începutul acestei luni. Sportivii echipei orădene îmbină antrenamentele fizice cu cele de natură tactică specifice jocului de handbal, iar următorul pas este testarea în meciuri cu scorul de a omogeniza noul lot de jucători.

Întâi, miercuri (25.08), CSM-ul se duelează cu Potaissa Turda 2, pe terenul acestei formații. Ulterior, Orădenii se vor deplasa la Reșița, acolo unde, pe 27 și 28 august, vor susține două partide de pregătire. CSM-ul va întâlni formația locală, dar și pe Unirea Sânnicolau Mare.

În altă ordine de idei, se pare că în Divizia A masculin – ediția 2021/22 s-au înscris 32 de echipe. Pe parcursul următoarelor zile se va face repartizarea echipelor în serii și se va stabili calendarul competițional. Cert este că pe 18 septembrie anul curent este programat startul oficial al sezonului competițional în cel de-al 2-lea eșalon handbalistic al României.

Pentru mai multe informații referitor la componența echipei de handbal masculin, dar și noutăți referitor la activitatea acesteia vă invităm să accesați pagina de Facebook a echipei – click AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *