Echipa de handbal revine pe teren propriu

CSM Oradea primește vizita echipei CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, contând pentru etapa a 12-a din Seria C a Divizia A la handbal masculin – ediția 2021/22. Meciul se va desfășura sâmbătă (04.12), cu începere de la ora 12:00, la Arena Antonio Alexe.

După ce și-a asigurat din punct de vedere matematic accesul în următoarea fază a competiției și după o deplasare dublă, la Reșița și Drobeta Turneu Severin, echipa antrenată de George Tăutu revine pe teren propriu, acolo unde va putea să joace în prezența publicului, după ce autoritățile române au relaxat restricțiile în contextul pandemiei COVID-19.

CSM Oradea are 30 puncte dintr-un maxim posibil de 33 și are un avantaj de opt puncte cu trei etape rămase de disputat. Un eventual succes în partida cu gorjenii ar asigura formației orădene primul loc la încheierea Seriei C. În schimb, Târgu Jiu are 9 puncte în urma celor consemnate pe parcursul primelor 11 etape de campionat.

În tur, la Târgu Jiu, CSM Oradea a învins cu scorul de 44-28.

Informații acces public

Competiţiile sportive se pot desfășura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă a sălii/arenei, atât în spații închise, cât și deschise. Participarea la aceste activități este permisă doar pentru persoanele care dețin certificat verde, respectiv:

  • Sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Certificatul verde trebuie prezentat pentru scanare la intrarea în incinta Arenei Antonio Alexe.

Intrarea este gratuită.