Echipa de handbal s-a impus la Turda

Echipa de handbal a învins, în deplasare, Potaissa II Turda într-un meci contând pentru etapa a 9-a din Seria D a Diviziei A – ediția 2018/19. CSM Oradea a triumfat cu scorul de 28-25.

Elevii lui George Tăutu au condus pe tabela de marcaj bună parte din meci. CSM-ul a fost în avantaj la jumătatea partidei, scor 14-11, dar și cu un sfert de oră înainte de final. Formația din Turda a replicat și a venit la conducere în ultimele zece minute de joc. Formația din Oradea a terminat partida cu un parțial de 5-1 pentru a se impune la trei lungimi.

Marcatorii echipei bihorene în acest meci: Mihăilescu – 6 goluri, Szasz (foto) 5 goluri în 20 minute de joc (trei goluri în interval de șase minute), Radu 4, Crăciun, Cîrchea câte 3, Bondor, Criste, Pomian câte 2, Liberț 1. Au mai jucat Duma, Ene (trei parade pe finalul jocului) și Marchiș.

Prin prisma acestui succes, CSM Oradea are un bilanț general de șase victorii și trei înfrângeri, pentru un total de 18 puncte și rămâne în cursa pentru șefia clasamentului în urma unei etape în care rivalele directe ale bihorenilor, Odorhei și Sighișoara, s-au confruntat direct.

Vineri (30.11), cu începere de la ora 17:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea, este programat ultimul meci oficial din anul 2018 pentru CSM Oradea. Oponent este HC Sibiu, formație ce a administrat primul eșec stagional echipei pregătite de George Tăutu. Intrarea este liberă.

Foto: Roby Boros