Echipa de handbal se deplasează la Făgăraș pentru derby-ul playoff-ului de promovare

Echipa de handbal CSM Oradea se deplasează la Făgăraș pentru următorul meci din playoff-ul de promovare al Diviziei A la handbal masculin – ediția 2021/22. Formația antrenată de George Tăutu întâlnește CSM din localitate într-un meci contând pentru etapa a 6-a.

Orădenii au repurtat o victorie clară în confruntarea cu CSU Galați la finele săptămânii precedente. Ei se deplasează acum, pentru o rundă intermediară, la Făgăraș. Bihorenii au 10 puncte și se situează pe locul al 2-lea în clasamentul la zi al Diviziei A.

De cealaltă parte, CSM Făgăraș are 12 puncte, fiind liderul la zi al ierarhiei. Această echipă vine după un eșec surprinzător, suferit la Pitești, acolo unde Oradea a remizat în prima etapă. Proporțiile înfrângerii suferite de făgărășeni sunt însă cele care surprind mai mult, ei cedând la o diferență de șapte goluri.

Partida de la Făgăraș are loc miercuri (16.03). Programul celorlalte meciuri din cadrul etapei a 6-a:

Marți (15.03)

  • CS Medgidia vs CSU Pitești

Miercuri (16.03)

  • CSU Galați vs CSM Reșița
  • CSM Odorheiu Secuiesc vs CSM Sighișoara

Etapa a 7-a, ultima din tur, se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni. Duminică (20.03), cu începere de la ora 16:00, CSM Oradea primește vizita echipei CS Medgidia într-un meci programat la Arena Antonio Alexe.