Echipa de handbal se deplasează la Medgidia pentru un joc decisiv de calificare la turneul de baraj

CSM Oradea se deplasează la Medgidia pentru meciul cu CS din localitate, contând pentru ultima etapă din playoff-ul de promovare al Diviziei A la handbal masculin – ediția 2021/22. Partida are loc vineri (06.05), ora 17:00.

Formația antrenată de George Tăutu se află în fața unui meci decisiv în lupta pentru acontarea unui loc la turneul de baraj. CSM-ul are 20 puncte și se situează pe locul al 3-lea al clasamentului, devansându-le cu două puncte pe CSM Sighișoara și pe CS Medgidia.

În tur, la Oradea, CS Medgidia a învins la limită în Arena Antonio Alexe, scor 30-29. În cadrul etapei precedent, CSM Oradea a depășit pe CSM Făgăraș, scor 32-26, iar CS Medgidia s-a impus la Putești, scor 27-23.

Așadar, un rezultat de egalitate sau o victorie va asigura formației orădene clasarea pe locul 3 sau 4, ce asigură participarea la turneul de baraj ce va avea loc între 20-22 Mai anul curent. Un eșec, coroborat cu victoria lui CSM Sighișoara la Galați, ar trimite echipa orădeană pe locul 5, în afara locurilor ce asigură prezența la baraj.