Echipa de handbal se deplasează la Sibiu

Echipa de handbal masculin CSM Oradea se deplasează la Sibiu pentru meciul din cadrul etapei a 5-a în Seria D a Diviziei A – ediția 2018/19. Formația antrenată de George Tăutu se duelează cu Handbal Club din localitate.

CSM Oradea este lider al seriei din care face parte, cu patru victorii din tot atâtea partide disputate. Meciul de la Sibiu este cel de-al 2-lea pe care bihorenii îl susțin în deplasare. Primul a fost la Baia Mare, în etapa a 2-a și s-a încheiat cu scorul de 30-28.

Acesta va fi primul meci al CSM-ului după eliminarea din Cupa României. Oradea a fost depășită pe teren propriu de CSM Bacău, scor 22-35, în primul tur al competiției direct eliminatorii.

Formația din Sibiu are un singur punct acumulat în primele patru etape, situându-se pe ultima poziției a seriei. Este singura echipă care nu a câștigat niciun meci și singura care nu a atins borna 100 la numărul de goluri marcate în primele patru etape. În plus, sibienii au un golaveraj de -23.

Meciul are loc luni (22.10), cu începere de la ora 17:00, la Sala Transilvania. După acest meci urmează o săptămână de pauză. Următorul joc al CSM-ului are loc pe 3 noiembrie anul curent, în deplasare la Odorhei.

Foto: Roby Boros