Echipa de handbal se deplasează la Sighișoara

CSM Oradea se deplasează la Sighișoara pentru următorul meci din cadrul Seriei D a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2018/19. Formația antrenată de George Tăutu se duelează cu HCM din localitate, liderul la zi al grupei. Partida are loc sâmbătă (30.03), cu începere de la ora 18:00.

Orădenii au pierdut ultimele două partide disputate și se deplasează la Sighișoara pentru a evita prima serie de trei înfrângeri în actualul sezon competițional. Bihorenii au cedat în ultima etapă cu satelitul lui Minaur Baia Mare pe teren propriu. CSM-ul are 30 puncte în urma primelor 17 etape și se situează pe locul al 3-lea al clasamentului.

În schimb, HCM Sighișoara are o serie de șapte victorii și punctaj maxim de la intrarea în noul an calendaristic. Această echipă a învins în etapa precedentă la Sibiu, scor 30-21. Formația din Sighișoara are 39 puncte acumulate, fiind lider autoritar al seriei.

Va fi a 4-a confruntare directă stagională între Oradea și Sighișoara. Prima a revenit CSM-ului cu 32-24, după au urmat două victorii pentru HCM: 34-24, respectiv 34-29.

Ulterior acestei partide, CSM Oradea va mai juca un meci în deplasare. Este vorba despre jocul contând pentru etapa a 19-a. Adversar va fi satelitul Potaissei Turda. Meciul va avea loc pe 6 aprilie.

Foto: Roby Boros