Echipa satelit primește vizita lui CSM Tîrgu Mureș în primul meci de baschet al anului 2022 la Arena Antonio Alexe

Duminică (09.01), cu începere de la ora 14:00, la Arena Antonio Alexe, se va desfășura primul meci de baschet al anului pentru una dintre echipele CSM Oradea. Este vorba despre formația satelit, angrenată în cel de-al 2-lea eșalon al țării.

CSM CSU 2 Oradea primește vizita liderului la zi al Ligii 1 Masculin, CSM Tîrgu Mureș. Elevii lui Ivan Gemaljevic au câștigat primele cinci partide din actuala ediție de campionat în această competiție.

Formația din Tîrgu Mureș se află la rândul ei la primul meci în noul an calendaristic. Această formație are un bilanț general de 6-0, fiind considerată principală favorită la câștigarea competiției. Antrenată de George Trif, echipa ardeleană are în componență o serie de jucători cunoscuți precum Goran Martinic, Szabolcs Santa, Alin Borșa, Vladislav Solopa, David Engi Rosenfeld și alții.

Intrarea este gratuită, fiind permisă în condițiile impuse de normele legale în vigoare:

Organizarea și desfășurarea competițiilor sportive pe teritoriul României, în spații închise sau deschise, poate fi realizată cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, repartizarea acestora pe întreaga suprafață a arenei, asigurarea unei distanțe de minimum 2 metri între persoane și purtarea măștii de protecție, în județele/localitățile în care rata de incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 1/1.000 de locuitori.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care:

  • Sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV 2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.
  • Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Persoanele cu vârsta sub 12 ani sunt exceptate de la prevederile de mai sus cu condiția să fie însoțiți de o persoană cu vârsta peste 18 ani care să îndeplinească una dintre prevederile de mai sus.

Notă
Testele achiziționate în farmacie nu sunt acceptate.