Echipa satelit primește vizita lui Ralph Brașov

CSM CSU 2 Oradea dispută următorul meci pe teren propriu. Formația antrenată de Ivan Gemaljevic primește vizita lui Ralph Brașov, în cadrul etapei a 12-a din Liga 1 masculin – ediția 2021/22.

Partida se va desfășura la Arena Antonio Alexe în cursul zilei de luni (21.02), cu începere de la ora 14:00. Intrarea este gratuită, în condițiile explicate AICI.

Jocul a fost decalat cu 24 ore la solicitarea formației brașovene care a programat o partidă restantă la finele actualei săptămâni. Această solicitare a fost acceptată de clubul orădean în condițiile în care o parte semnificativă a jucătorilor vor fi angrenați în cadrul turneului U18 ce va avea loc tot la Arena Antonio Alexe la sfârșitul actualei săptămâni.

Echipa orădeană este alcătuită în totalitate din sportivi proveniți din propria pepinieră, pe baza protocolului de colaborare existent între LPS Bihorul, CSU și CSM Oradea. La ora actuală, CSM CSU 2 Oradea are un bilanț general de 5-4 în cel de-al 2-lea eșalon al țării. De cealaltă parte, Ralph Brașov are 2-8.

În tur, la Brașov, CSM CSU 2 Oradea a învins cu scorul de 83-67.