Echipa satelit primește vizita singurei echipe neînvinse în Liga 1 Masculin

Joi (31.03), cu începere de la ora 14:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea, este programat meciul de Liga 1 la baschet masculin – ediția 2021/22 dintre CSM CSU 2 Oradea și CSU Știința București. Partida face parte din programul etapei a 17-a în sezonul regulat al celui de-al 2-lea eșalon baschetbalistic al țării.

Formația antrenată de Ivan Gemaljevic, alcătuită în totalitate din sportivi formați în Oradea, se situează pe locul 7 din totalul de 12 poziții și are un bilanț general de 9-6.

În schimb, CSU Știința București are 16-0, fiind singura echipă neînvinsă în actuala ediție de campionat și principala favorită la promovarea în Liga Națională. Această echipă este pregătită de către Ionuț Bâscoveanu și are în componență mai mulți jucători străini și autohtoni cu experiență la nivelul primului eșalon din țara noastră.

Partida directă din tur a avut loc pe 14 Martie, la București, încheindu-se cu scorul de 105-69 în favoarea gazdelor.

Accesul publicului este liber la această partidă. Jocul va fi transmis în direct pe canalul YouTube FRB TV.

Amintim că în perioada 1/3 Aprilie anul curent, tot la Arena Antonio Alexe din Oradea, vor avea loc două turnee de baschet juvenil. Programul complet poate fi consultat mai jos:

  • Turneu semifinal din cadrul CN U17 Masculin – click AICI
  • Turneu 1 din faza semifinală în cadrul CN U3 Masculin – click AICI