Echipa satelit se deplasează la București pentru confruntarea cu Laguna

CSM CSU 2 Oradea susține un nou meci în deplasare. Echipa antrenată de către Ivan Gemaljevic și David Karsai se duelează cu ABC Laguna București într-un meci contând pentru etapa a 11-a în Liga 1 Masculin – ediția 2021/22.

Confruntarea opune ocupantele locurilor 3 și 7 în ierarhia la zi a celui de-al 2-lea eșalon al țării. Laguna are un bilanț general de 8-2, iar CSM CSU 2 Oradea are 5-3. Aceste echipe se vor confrunta pentru prima dată în mod oficial la nivel de seniori.

Formația din capitală este antrenată de Claudiu Fometescu, fost antrenor federal, dar și tehnician la CSM Steaua EximBank București. Acesta este tatăl lui Tudor Fometescu, component al primei echipe CSM CSU Oradea. Laguna contează pe doi jucători străini, dar și câțiva jucători autohtoni cu experiență precum Radu Paliciuc (legitimat de curând) sau Iulian Orbeanu.

CSM CSU 2 Oradea mizează pe un nucleu de jucători format în totalitate din tineri formați în cadrul propriei academii și pe baza parteneriatului dezvoltat cu alte două structuri din oraș, LPS Bihorul, respectiv CSU.