Eșec pentru echipa de handbal în deplasarea de la Reșița

CSM Oradea a înregistrat cel mai drastic eșec stagional. Formația antrenată de George Tăutu, lipsită de mai mulți jucători de bază, a fost depășită pe terenul lui CSM Reșița, scor 23-38, în meciul de deschidere al etapei a 10-a din playoff-ul de promovare al Diviziei A la handbal masculin – ediția 2021/22.

Jocul a fost controlat de reșițeni. Aceștia s-au desprins decisiv încă din prima jumătate a partidei, atunci când scorul a fost de 11-19. Repriza secundă s-a desfășurat sub aceleași auspicii, ecartul urcând la 15 lungimi până la finalul confruntării.

Szasz a punctat de zece ori pentru CSM Oradea. Radu a punctat de patru ori, Oargă a avut trei reușite, Băban a înscris de două ori, iar Huțanu, Bora Starchenko și Mlinarcsik au marcat câte un gol fiecare. De la gazde, Negru a avut nouă goluri din tot atâtea aruncări la poartă.

CSM Oradea rămâne cu 14 puncte acumulate după zece meciuri disputate și este la zece puncte în urma lui CSM Reșița, respectiv la șapte în spatele celei de-a 2-a clasate, CSM Odorheiu Secuiesc, formație ce nu a jucat încă în această etapă.

Duminică (10.04), ora 14:30, CSM Oradea primește vizita lui CSM Sighișoara într-un meci contând pentru etapa a 11-a. Acesta va avea loc la Arena Antonio Alexe din Oradea. Intrarea este liberă.