Federația Română de Handbal a anunțat reluarea sezonului competițional 2019/20 în luna iunie

Federația Română de Handbal a anunțat că miercuri (22.04), în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al acestui for s-a stabilit reluarea activității competiționale. Așadar, sezonul 2019/20 urmează să fie completat în luna iunie anul curent.

CSM Oradea este afectată de această măsură datorită faptului că se situează pe un loc ce îi permite să continue competiția în termenii stabiliți de Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal.

Astfel, referitor la Divizia A masculin – al 2-lea eșalon al țării – s-au stabilit următoarele:

  • meciurile rămase de disputat din sezonul regulat se anulează
  • disputarea direct a turneelor semifinal, final și de baraj/promovare, astfel:

A. Turneu Semifinal: 12-14 iunie
B. Turneu Final: 19-21 iunie
C. Baraj de promovare: 27-29 iunie

De asemenea, în cadrul deciziilor luate se menționează că în funcție de măsurile impuse de autorități, meciurile se pot disputa fie fără public, fie cu participarea a cel mult o mie de spectatori.

Procesul verbal al ședinței Consiliului de Administrație din 22 aprilie 2020 poate fi lecturat AICI.

La ora publicării acestui material întreaga activitate a CSM Oradea, inclusiv a secției de handbal, este în stare de suspendare. Aceasta va persista până la ieșirea din starea de urgență impusă de autorități.

CSM Oradea este lider al Seriei D din Divizia A – ediția 2019/20 cu un total de 46 puncte acumulate. Detalii despre parcursul formației antrenate de George Tăutu se găsesc AICI.

Vom reveni cu noi informații în măsura în care acestea ne vor parveni.