Final Four-ul FIBA Europe Cup se va desfășura la Tel-Aviv

Turneul final FIBA Europe Cup – ediția 2020/21 se va desfășura la Tel-Aviv, în perioada 23-25 aprilie anul curent. Anunțul a fost făcut de FIBA Europe in cursul zilei de vineri (02.04).

FIBA Europe a decis să acorde dreptul de organizare al Final Four-ului către Ironi Ness Ziona. CSM Oradea a dorit să organizeze turneul final, dar în cele din urmă a fost preferat celebrul oraș israelian. Shlomo Group Hall va găzdui meciurile în urma cărora se va stabili numele câștigătoarei acestui trofeu continental.

Toate cele patru echipe calificate la turneul final și-au manifestat intenția de a găzdui eveniment. Astfel, decizia forului cu sediul la Munchen, Germania, a fost dificil de luat. Organizarea Final Four-ului reprezintă provocări de natură organizatorică și sportivă pentru toate echipele calificate, însă fiecare și-a dorit să-l găzduiască cu scopul de a-și oferi o șansă suplimentară la câștigarea trofeului, dar și pentru a puncta la capitolul imagine, chiar dacă acest lucru înseamnă să-și testeze limitele din punct de vedere organizatoric.

Iată programul turneului final:

Vineri (23.04)

  • BC Parma (Rusia) vs Ironi Ness Ziona (Israel)
  • CSM CSU Oradea vs Argen BM Slam Stal Ostrow (Polonia)

Duminică (25.04)

  • Finala mică
  • Finala

Vom reveni cu amănunte referitor la acest eveniment.

One response to “Final Four-ul FIBA Europe Cup se va desfășura la Tel-Aviv

  1. Dacă era terminată noua sală de sport, aproape sigur puteam primi organizarea turneului. Poate la anul, numai să ne mai calificăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *