Giulia Popa a câștigat Trofeul Victor Hanescu la tenis – ediția 2020

Giulia Popa, de la CSM Oradea, a câștigat Trofeul Victor Hanescu la tenis. Turneul amintit este de categorie A, principală în circuitul național al Federației Române de Tenis.

Evenimentul s-a desfășurat la Curtea de Argeș, în perioada 22-26 august 2020, fiind destinat categoriei 12 ani. Sportiva născută în Oradea a participat în proba de simplu feminin.

Cotată cu șansa a 2-a la câștigarea competiției, pe tabloul de 32, Giulia a repurtat victorii pe linie.Ea a trecut cu 2-0 la seturi de toți oponenții întâlniși – Anastasia Preda, Alexia Bojin, Bianca Pleșcan și Carla Nedeloni. În ultimul act, Popa a trecut de Nedeloni cu 6-0, 6-2.

Născută pe 9 noiembrie 2009, Giulia Safina Popa ocupă locul 10 în ierarhia națională la categoria 12 ani feminin. Ea a avut o participare remarcabilă la Campionatele Naționale Individuale de Vară la tenis – categoria 12 ani, în proba feminină, ediția 2020. Evenimentul s-a desfășurat la Brașov, acolo unde a ajuns între primele opt sportive ale competiției.

Reamintim că Giulia Popa a ocupat locul 3 la Campionatele Naționale Individuale de Iarnă la categoria 11 ani feminin, desfășurate în luna decembrie 2019, la București. Luna trecută, sportiva de la CSM Oradea a disputat finala Trofeului Tennis Performance, eveniment de categoria A, desfășurat tot la București. Ea a câștigat în proba de dublu feminin la același eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *