Giulia Popa participă la Selecția Națională 11 ani feminin – ediția 2020.

Giulia Popa, sportivă legitimată la CSM Oradea, participă în perioada 26-30 octombrie anul curent la Selecția Națională – categoria 11 ani feminin – ediția 2020. Evenimentul se desfășoară la București.

Sportiva orădeană a fost repartizată în Grupa B a fazei finale, numărându-se între primele opt sportive ale competiției organizate sub egida Federației Române de Tenis. Cotată cap de serie numărul 1, Giulia a trecut în tabloul calificărilor de Karina Maria Capuzu, cu 6/1 și 6/0.

În cadrul amintitei Grupe B, Giulia Popa va juca cu Bianca Maria Plescan, Ioana Ștefania Boian și Sara Victoria Bălan. Se va juca pe sistemul fiecare cu fiecare. Primele două clasate avansează în semifinale, pentru ca ultimele două clasate să joace în turneul locurilor 5-8.

De notat că la acest eveniment au fost acceptați primii 13 sportivi în ierarhia națională la categoria 11 ani, primii doi sportivi din clasamentul categoriei 10 ani, respectiv un sportiv ales de către antrenorul federal.

Născută pe data de 9 noiembrie 2009, Giulia Safina Popa se situează pe locul al 2-lea în clasamentul național la categoria 12 ani feminin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *