Harris Kopanyi și Giulia Popa au câștigat Cupa Andrei Pavel la tenis în cadrul categoriilor 14 ani

Doi sportivi legitimați la CSM Oradea au reușit rezultate remarcabile la turneul de tenis intitulat Cupa Andrei Pavel, desfășurat la Arad. Întrecerea a fost rezervată pentru categoriile de vârstă 10, 12 și 14 ani, masculin și feminin.

În probleme destinate categoriilor 14 ani masculin și feminin, câștigători au fost Harris Kopanyi, respectiv Giulia Popa.

Kopanyi a pornit în competiție drept cap de serie numărul 4, dar a reușit să obțină victorii pe linie. El a avut nevoie de set decisiv în primul meci pentru a avansa, dar ulterior a repurtat victorii cu 2-0 la seturi și a obținut trofeul pus în joc. În finală, Harris a învins un alt sportiv orădean. Este vorba despre Alex Buibaș, legitimat la Sănătatea Oradea, scor 6-2, 6-1.

În schimb, Giulia Popa a confirmat așteptările de la start, fiind considerată principal cap de serie. La eveniment au participat șapte sportive, iar Giulia a dominat întrecerea, câștigând toate meciurile la zero. Adică fără să piardă vreun game pe tot parcursul evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *