Începând cu data de 1 iulie 2020, la bazinul Crișul, reîncepe activitatea de inițiere și perfecționare la înot

CSM Oradea anunță că de la data de 1 iulie 2020 începe activitatea de inițiere și perfecționare la înot. Activitatea se va desfășura în incinta bazinului acoperit Crișul din Oradea și este destinată exclusiv activității de înot.

Pentru buna desfășurare a activității, în deplină siguranță a tuturor participanților și în conformitate cu legile impuse pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, au fost implementate o serie de măsuri ce trebuie respectate de toată lumea. Astfel, ținând cont de dimensiunile bazinului Crișul, au fost amenajate șase culoare. Un număr de cel mult patru participanți/culoar/oră pot lua parte la activitate.

În acest sens, fiecare antrenor va programa sportivii participanți la antrenamentele de înot / inițiere, astfel încât să se asigure distanța de siguranță și limita maximă de persoane în zona sa de lucru. De asemenea, fiecare antrenor va ține evidența persoanelor participante la antrenament (nume și prenume, număr telefon, ziua și ora antrenamentului).

Utilizatorii declară pe propria răspundere că nu au fost expuşi la cazuri pozitive sau nu au intrat în contact cu persoane suspecte de COVID-19 în ultimele 14 zile. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă semne de infecţie respiratorie (tuse şi strănut frecvente, stare generală alterată) şi febră mai mare de 37,3°C.

La sediul CSM Oradea, din strada Primăriei Nr. 3, Camera 7, se vor elibera două tipuri de legitimații pentru înot (inițiere și perfecționare, sub supravegherea antrenorului). Este vorba despre:

Galben (200 lei)

  • curs de inițiere/înot, copii sau adulți
  • durată de 12 ore
  • vârsta minimă trebuie să fie 4 ani

Verde (150 lei)

  • curs de perfecționare înot pentru copii

Programul cursurilor de înot în luna iulie 2020 în incinta bazinului acoperit Crișul din Oradea este următorul:

Regulamentul pe baza căruia se va desfășura activitatea în incinta bazinului acoperit Crișul poate fi descărcat și lecturat AICI. Acesta trebuie însușit de participanții la activitate.

Reamintim că recent s-au încheiat lucrările de renovare și modernizare la bazinul acoperiț Crișul din Oradea.

Polo în bazinul din incinta Aquaparkului Nymphaea

În altă ordine de idei, tot cu începere de la data de 1 iulie, cu sprijinul și bunăvoința administrației Aquapark-ului Nymphaea, activitatea în ceea ce privește polo-ul se va desfășura în bazinul descoperit, aflat chiar lângă bazinul olimpic. Aici se va instala terenul, cu marcajele specifice jocului de polo.

Practicanții jocului de polo, legitimați, trebuie să contacteze antrenorii echipelor/grupelor din care fac parte.

Reamintim că bazinul olimpic Ioan Alexandrescu este supus unor lucrări de reparații și modernizări. Activitatea acestuia este oprită până la noi informări în acest sens.

Pe această cale dorim să transmitem mulțumiri tuturor celor care au făcut posibilă reluarea activității de înot și polo în condiții de siguranță.

Mulțumim pentru înțelegere!