Informații acreditări de presă pentru meciurile de pe teren propriu ale CSM CSU Oradea (baschet masculin) în sezonul 2021/22

CSM Oradea demarează procesul de acreditare media/presă pentru sezonul competițional 2021/22 la meciurile de baschet CSM CSU Oradea, pe care le găzduiește/organizează.

În contextul actual, de pandemie COVID-19, se vor lua măsuri stricte cu privire la accesul în incinta sălii/sălilor în care se vor desfășura meciurile de pe teren propriu ale echipei CSM CSU Oradea. Accesul jurnaliștilor în incinta sălii de sport va fi permis în conformitate cu normele legale în vigoare pentru fiecare eveniment în parte. Amintim că legislația în acest sens suferă modificări constante, astfel încât avem rugămintea de a vă informa corespunzător în acest sens (informații vor fi oferite inclusiv prin intermediul site-ului oficial al clubului – www.csmoradea.ro).

Reprezentanții mass-media acreditați, trebuie să declare că sunt de acord să respecte normele de igienă și să se supună triajului observațional la intrarea în sala de sport.

Precizări importante:

  • Nu se va permite accesul jurnaliștilor la antrenamentele echipelor.
  • Nu se va permite accesul jurnaliștilor în hotelul în care echipele vor fi cazate.
  • Nu se va permite accesul jurnaliștilor pe suprafața de joc sau în proximitatea acesteia în niciun moment.
  • Pe tot parcursul perioadei petrecute în incinta sălii de sport, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, jurnaliștii acreditați la meciurile echipei CSM CSU Oradea trebuie să poarte în permanență mască de protecție care să acopere nasul și gura, conform normelor în vigoare.
  • Facem apel la jurnaliști ca în cazul în care vor fi acreditați, dar ulterior eliberării acreditărilor prezintă simptome specifice COVID-19 sau prezintă alte probleme de sănătate, să nu vină la meciuri.
  • Jurnaliștii acreditați trebuie, în permanență, să rămână pe locul indicat de organizator pentru participarea la eveniment și să poarte mască de protecție.

Nerespectarea celor enumerate va determina organizatorul evenimentului să ia măsuri pentru a asigura siguranța și sănătatea participanților.

Jurnaliștii care aplică pentru o acreditare de presă în sezonul competițional 2021/22 sunt rugați să transmită următoarele informații:

  • Legitimația de presă eliberată de instituția pe care o reprezintă (format PDF, JPG etc),
  • Solicitare scrisă de acreditare,
  • Declarație că sunt de acord să respecte normele de igienă și să se supună triajului observațional la intrarea în sală.

Ținând cont de cele mai sus menționate, vă rugăm să transmiteți solicitările dumneavoastră pe adresa de e-mail media@csmoradea.ro. Data limită este duminică (26.09.2021).

Menționăm că în procesul de eliberare a acreditărilor de presă prioritate vor avea publicațiile de specialitate și jurnaliștii (de sport) de la publicații care au demonstrat de-a lungul timpului că relatează informații de la activitățile echipei de baschet CSM CSU Oradea și ale Clubului Sportiv Municipal Oradea.

Se va acorda o singură acreditare per publicație de presă, astfel încât distribuția acestora să acopere tot atâtea publicații distincte.

Accesul în Arena Antonio Alexe la meciuri pentru jurnaliști se va face prin intermediul unei intrări special destinate acestora. Detalii în acest sens se vor acorda ulterior jurnaliștilor acreditați.