Informații comercializare abonamente la meciurile de baschet organizate de CSM Oradea în sezonul 2021/22

În conformitate cu noile prevederi – Hotărârea CNSU Nr. 70, din 16.09.2021 – de care, în calitate de organizator al meciurilor de pe teren propriu ale echipei de baschet masculin, CSM Oradea trebuie să țină cont, s-a luat decizia de a limita numărul de abonamente pe care le poate comercializa la cel mult 600. Abonamentele vor fi comercializate pe sistemul “primul venit, primul servit”.

Comercializarea abonamentelor demarează luni (20.09), în sistem online prin intermediul platformei www.eventbook.ro, respectiv marți (21.09) la sediul CSM Oradea – str. Primăriei Nr. 3, la etaj (camera 7).

Celelalte prevederi ale regulamentului de comercializare a abonamentelor pentru sezonul competițional 2021/22 la meciurile de pe teren propriu ale echipei CSM CSU Oradea rămân în vigoare și sunt disponibile mai jos.

REGULAMENT COMERCIALIZARE BILETE ȘI ABONAMENTE

CSM Oradea pune în vânzare bilete și abonamente la meciurile pe care le organizează în cadrul Ligii Naționale, Cupei României și competițiile europene cu caracter oficial pe parcursul sezonului 2021/22. Comercializarea abonamentelor demarează luni (20.09.2021).

Prețuri

ABONAMENTE

Copil până la 4 ani (fără loc rezervat) – Gratuit
Persoana cu dizabilități (documente justificative) – Gratuit
Copii și elevi, între 4 și 18 ani (în baza carnetului de elev) – 150 lei
Studenți (în baza carnetului de student) – 200 lei
Vârstnici (în baza talonului de pensie) – 200 lei
Adulți (abonați vechi, în baza cardului de abonat din sezonul 2019/20) – 250 lei
Adulți (abonați noi, vor fi considerați noi toți cei care nu au avut abonament în sezonul 2019/20) – 350 lei
Pachet Family 2+1 (doi adulți și un copil 4-18 ani) – 600 lei
Pachet Family 2+2 (doi adulți și doi copii 4-18 ani) – 700 lei

Prin achiziționarea unui abonament, persoana respectivă beneficiază de acces la meciurile organizate de CSM Oradea în următoarele competiții Liga Națională (toate meciurile de acasă, sezon regulat și playoff), Cupa României (toate meciurile de acasă, indiferent de fază) și cupele europene (toate meciurile de acasă, indiferent de fază) la baschet masculin, susținute în sezonul competițional 2021/22. De asemenea, toți cei care vor achiziționa abonamente vor primi un SuperFan Pack promoțional, oferit de către partnerul principal al echipei, Superbet.

BILETE

Copil până la 4 ani (fără loc rezervat) – Gratuit
Copii și elevi, între 4 și 18 ani (în baza carnetului de elev) – 5 lei
Adulți în Liga Națională și Cupa României – 15 lei
Adulți în Cupele Europene – 20 lei

Prețurile conțin TVA 5%.

Prețurile practicate, atât la abonamente, cât și la bilete, sunt generale. Nu există categorisire a prețurilor în funcție de locul și sectorul din sală.

Modalitate achiziționare

ABONAMENTE

Se comercializează în sistem online, prin intermediul partenerului de ticketing – www.eventbook.ro .

Abonamentele “Pachet Family” se fac exclusiv la sediul CSM Oradea (str. Primăriei Nr. 3, la etaj). De asemenea, persoanele care nu se descurcă cu sistemul online sunt așteptate la sediul clubului.

Procedură

Doritorul de abonament accesează platforma www.eventbook.ro . Abonații vechi trebuie să introducă codul personalizat pentru a-și confirma locul, aflat pe cardul de abonat din sezonul 2019/20. După rezervarea locului, se va alege categoria abonamentului – aceasta va fi verificată de către club în momentul înmânării cardului, în baza dovezii achiziționării abonamentului ce va fi transmisă pe e-mail, respectiv a documentelor de încadrare în categorii (abonat vechi, minor, student, pensionar).

Ridicarea cardului de abonat se poate face pe 24 septembrie 2021, în fața Arenei Antonio Alexe, cu ocazia Watch Party-ului organizat de CSM Oradea pentru primul meci oficial al sezonului 2021/22, programat în deplasare, la Craiova. Cei care vor ridica abonamentul la amintitul Watch Party vor primi cadou o eșarfă cu însemnele CSM Oradea și ale sponsorului Superbet. Persoanele care au achiziționat abonament și nu pot fi prezente la evenimentul din 24.09.2021, vor putea să ridice cardul de abonat începând din 27.09.2021 (luni), de la sediul CSM Oradea – str. Primăriei, Nr. 3, la etaj.

La ridicarea cardului de abonat persoana care achiziționează abonamentul trebuie să facă dovada faptului că se încadrează într-o categorie cu preț redus (carnet pentru elev sau student, talon de pensie pentru vârstnic). Dacă nu se face dovada, abonamentul se anulează unilateral, cu efect imediat.

Persoanele care au avut abonament în sezonul competițional 2019/20 beneficiază de prioritate, având rezervate locurile în sistem până la data de 27.09.2021. Locurile rezervate rămase nesolicitate vor fi eliberate în data de 28.09.2021 și vor fi scoase la vânzare generală.

Persoanele care achiziționează abonamente vor beneficia de:

– Pachet promoțional oferit de CSM Oradea și Superbet.
– Prioritate la selectarea locului în Sala Polivalentă (urmăriți căile oficiale de comunicare ale CSM Oradea – www.csmoradea.ro, Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu momentul în care se va produce mutarea echipei în noua sală).

În atenția persoanelor juridice, la solicitarea expresă, celor interesați li se va emite o factură (și chitanță dacă plata de face în numerar)

BILETE

Se vor comercializa în sistem online pe platforma www.eventbook.ro, respectiv la sediul CSM Oradea – str. Primăriei, Nr. 3, la etaj. De asemenea, se vor putea achiziționa la partenerii Eventbook (lista acestora urmând a fi actualizată).

Informații importante

Abonamentele și biletele pentru minori se comercializează în prezența unui adult (părinte/tutore).

Accesul în incinta sălii de sport se va face numai pe baza cardului de abonat sau biletului achiziționat, care va fi prezentat pentru verificare/scanare. Nu va fi permis accesul în incintă pe baza dovezii de plată. În cazul în care cardul de abonat se pierde, proprietarul trebuie să contacteze CSM Oradea pentru eliberarea unui nou card (contra cost).

În pofida deținerii unui bilet sau abonament, unei  persoane îi poate fi interzis accesul în sala de sport dacă aceasta dă dovadă de comportament necivilizat și nu acordă respectul cuvenit celorlalți participanți la eveniment, se prezintă în stare de ebrietate, ori din orice motiv devine agresivă fizic sau verbal.

Abonamentele și biletele sunt disponibile tuturor persoanelor care doresc să asiste la meciurile organizate de CSM CSU Oradea cu precizarea că accesul în sala de sport va fi permis numai în condițiile permise de autorități. Pe această cale recomandăm tuturor posesorilor de bilete și abonamente să se informeze prin intermediul căilor oficiale în contextul evoluției pandemiei COVID-19, lucru ce poate să determine modificări ale legislației și implicit regulilor de acces în incinta sălilor de sport de la un meci la altul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *