Informații comercializare bilete la meciul România vs Kosovo din 29 noiembrie 2018

Meciul dintre România și Kosovo se va desfășura joi (29.11), cu începere de la ora 18:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Partida contează pentru precalificările FIBA EuroBasket 2021.

Federația Română de Baschet a pus în vânzare biletele pentru această partidă. Prețul unui tichet este de 10 lei și se poate achiziționa prin intermediul platformei online www.bilete.ro, click AICI. Doritorii pot achiziționa bilete, în ziua meciului (29.11), cu începere de la ora 16:00, la Arena Antonio Alexe, la intrarările destinate publicului.

Abonații echipei CSM CSU Oradea beneficiază de intrare liberă la acest meci (în baza prezentării cardurilor de abonați).

Reamintim că Giordan Watson și Tudor Fometescu, componenți ai CSM CSU Oradea, se numără între jucătorii convocați la echipa națională a României pentru această partidă. Antrenorul Tudor Costescu, alături de restul staff-ului tehnic al „Vulturilor”, a condus primul antrenament în cursul zilei de vineri (23.11), la Arena Antonio Alexe din Oradea.

România și Kosovo au 0-1 la general fiecare în grupa din care fac parte. Prima poziție în clasament aparține Macedoniei, formație ce a învins în Kosovo, după care a depășit România în propriul fief.