ITF World Tennis Tour Juniors – Oradea (5/12 Septembrie 2020)

La sfârșitul acestei săptămâni, mai exact în data de 5 Septembrie 2020, demarează primul turneu de tenis internațional din seria de trei astfel de evenimente organizate de CSM Oradea sub egida ITF Tennis. Denumit ITF World Tennis Tour Juniors, evenimentul este destinat categoriilor 18 ani, masculin și feminin.

Cu această ocazie se consemnează o premieră absolută. Vor fi primele turnee ITF organizate la Oradea. Este un pas important înspre seniori, fiind cele mai importante evenimente de tenis găzduite de CSM Oradea.

Competiția cuprinde întreceri de simplu și dublu. Pe tabloul principal la simplu vor intra 32 de sportivi, iar la dublu vor fi 16 poziții. Între participanți vor fi și tenismani orădeni, fie calificați direct pe tabloul principal sau în calificări, fie ca beneficiari de wildcard.

Turneul demarează sâmbătă (05.09) cu jocurile din calificări. Luni (07.09) încep confruntările de pe tabloul principal. Competiția programează finalele sâmbătă (12.09).

Meciurile se vor desfășura în incinta bazei sportive CSM Oradea Tenis Club, pe zgură. Întrecerea va fi supervizată de Raluca Băcescu (Brașov). Vor oficia patru arbitri: Ioan Mărginean (Cluj-Napoca), Andrei Brisc și Mihai Grec (ambii din Zalău), respectiv Darius Șomolan (Oradea).

Și-au confirmat participarea numeroși sportivi din țară. De asemenea, vor fi prezenți jucători din Bulgaria, Germania, Polonia, Marea Britanie, Kazahstan și Ungaria.

Al 2-lea turneu ITF de la Oradea se va desfășura în perioada 13-20 seprtembrie, iar cel de-al 3-lea va avea loc între 26 septembrie și 3 octombrie anul curent. Vom reveni cu amănunte despre aceste evenimente.

Citiți și

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *