J2 Oradea Junior Trophy – 27 septembrie / 4 octombrie 2020

J2 Oradea Junior Trophy este cel de-al 3-lea turneu internațional ITF World organizat de CSM Oradea. Evenimentul se va desfășura în perioada 27 septembrie – 4 octombrie anul curent, în incinta CSM Oradea Tenis Club.

Competiția este destinată categoriei 18 ani. Se vor desfășura competiții de simplu și dublu, atât masculin, cât și feminin. Se vor forma tablouri principale de 32 poziții în probele de simplu și 16 în cele de dublu.

Turneul demarează cu tabloul de calificare, pe 27 septembrie. Stabilirea tabloului calificărilor se face pe 26 septembrie anul curent.

Jocurile pe tabloul principal demarează pe 29 septembrie, cu stabilirea tabloului pe data de 28 septembrie 2020. Finalele se dispută pe 3-4 octombrie. Întregul eveniment se desfășoară în incinta CSM Oradea Tenis Club (baza sportivă de tenis amplasată lângă Arena Antonio Alexe), director de turneu fiind Nicușor Vașadi.

Mai multe amănunte despre eveniment se găsesc pe site-ul ITF, click AICI.

Se anunță a fi cel mai redutabil turneu organizat la Oradea în istoria recentă. La ora publicării acestui text au confirmat participarea sportivi din Republica Moldova, Polonia, Marea Britanie, Estonia, Slovacia, Ucraina, Lituania, Serbia, Franța, Croația, Ungaria, respectiv SUA. Nu vor lipsi nici sportivii orădeni.

Similar precedentelor turnee internaționale organizate de CSM Oradea, partener oficial al evenimentul este compania RCS&RDS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *