Kris Richard în topul preferințelor fanilor FIBA Europe Cup pentru prestația din etapa a 2-a în faza a 2-a a grupelor

Kris Richard a fost desemnat cel mai bun jucător al etapei a 2-a în faza a 2-a a grupelor FIBA Europe Cup – ediția 2019/20 atât de site-ul oficial al competiției, cât și de fani. Dacă anunțul pe site-ul întrecerii a fost făcut în urmă cu o săptămână, sondajul în rândul fanilor s-a încheiat chiar de Crăciun.

Richard a obținut 61% din totalul de 378 voturi exprimate. El l-a devansat pe James Robinson, de la medi Bayreuth. Kris a avut 31 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive în victoria cu Ironi Ness Ziona, scor 86-80.

Americanul cu cetățenie română a bifat opt apariții în actuala ediție FIBA Europe Cup și are medii statistice de 12.9 puncte, 3.3 recuperări și 2.5 pase decisive pentru 12.8 la eficiență.

CSM CSU Oradea are 1-1 la general și se află la egalitate cu celelalte trei echipe din Grupa J. Următorul meci al orădenilor pe plan internațional are loc pe 8 ianuarie, tot la Arena Antonio Alexe, în compania lui Tsmoki Minsk.

Până atunci, CSM-ul are un meci în Cupa României, cu SCM U Craiova, pe 30 decembrie, ora 19:00, la Arena Antonio Alexe. Apoi, în 4 ianuarie, ora 19:00, roș-albaștrii întâlnesc pe BC CSU Sibiu, în etapa a 12-a din Liga Națională.