Liderii CSM CSU Oradea în partida cu Bahcesehir, scor 77-88

CSM CSU Oradea a pierdut partida cu Bahcesehir Koleji, contând pentru etapa a 5-a din FIBA Europe Cup – ediția 2019/20. Jocul din cadrul Grupei D, desfășurat miercuri (20.11), s-a încheiat cu scorul de 77-88.

Partida a fost la discreția turcilor, aceștia profitând de nivelul scăzut de intensitate al gazdelor în prima repriză. Bahcesehir a marcat 56 puncte în prima repriză și s-a desprins chiar la 18 lungimi în debutul reprizei secunde. Orădenii s-au întrebuințat în repriza secundă, dar vizitatorii au controlat situația pe tabela de marcaj până la final.

Procentajele au făcut diferența în acest meci în condițiile unui raport egal de recuperări. Ambele echipe au cules câte 30 mingi la panou, cu 12-5 la cele ofensive în favoarea CSM-ului. Acest lucru se datorează procentajelor, Bahcesehir a terminat cu 65% la aruncările din acțiune, cu aproape 20 procente peste Oradea.

Liderii CSM CSU Oradea în această partidă:

Eficiență – Nikola Markovic (16)
Puncte – Nikola Markovic, Sean Barnette (câte 13)
Recuperări – Cătălin Baciu (7)
Pase decisive – Giordan Watson, Nikola Markovic (câte 6)
Intercepții – Aaron Broussard (3)
Capac – Arturas Valeika (1)
Minute – Sean Barnette (27:44)
Plus/minus – Tudor Fometescu (5)

În cadrul acestei partide s-au consemnat cea mai bună prestație stagională pentru Cătălin Baciu. El a avut 11 puncte, 7 recuperări (5 ofensive) în 15 minute de joc pentru 15 la eficiență. Pivotul în vârstă de 31 ani a avut 71% la aruncările din acțiune, a realizat una dintre cele mai spectaculoase faze ale meciului și a terminat cu 1 la +/-, fiind al 2-lea și ultimul jucător al echipei orădene pe plus în această partidă.

Au fost rotiți nouă jucători, fiecare având între 15 și 28 minute în teren. Șase jucători au atins borna zece la puncte, respectiv cinci au avut cel puțin zece la eficiență.

CSM CSU Oradea are 4-1 la general, fiind egalată de Bahcesehir Koleji în fruntea Grupei D. Ambele sunt calificate în faza următoare a competiției.

Foto: Roby Boros