Liderii CSM CSU Oradea în partida cu SCM U Craiova din Cupa României

Anul 2019 s-a încheiat cu o victoria pentru CSM CSU Oradea. Roș-albaștrii au trecut de SCM U Craiova în prima manșă a sferturilor de finală din Cupa României – ediția 2019/20. Rezultatul final a fost de 83-72.

Formația bihoreană a început modest și a rămas mult în urmă, scor 22-41, după 16 minute de joc, însă CSM-ul a reacționat și s-a apropiat la o singură posesie până la jumătatea partidei, scor 44-42. Sfertul al 3-lea a fost echilibrat, însă la sfârșitul acestuia și începutul sfertului 4, formația vizitatoare s-a desprins din nou, de această dată la nouă puncte. Finalul a fost dominat de roș-albaștri. Ei nu au încasat niciun punct în ultimele nouă minute de joc, marcând 20 puncte pentru a trece la conducere în perspectiva manșei a 2-a.

Au fost rotiți 11 jucători, nouă dintre ei având între 10 și 32 minute de joc. Acesta a fost cel de-al 2-lea meci în care Kris Richard a evoluat ca jucător autohton, fiind din noul liderul echipei din punct de vedere statistic. Un aport consistent din punct de vedere al efortului și agresivității l-a avut Pavle Reljic. În zece minute de joc, el a avut trei puncte și a fost liderul echipei la creație cu patru pase decisive.

Iată liderii CSM CSU Oradea în acest meci:

Eficiență – Kris Richard (20)
Puncte – Kris Richard (18)
Recuperări – Kris Richard, Aaron Broussard (câte 7)
Pase decisive – Pavle Reljic (4)
Intercepții – Kris Richard (3)
Minute – Kris Richard (32:35)
Plus/minus – Kris Richard (18)

Meciul retur se va desfășura pe data de 15 ianuarie 2020, ora 17:00, la Craiova. Partida va fi transmisă în direct la DigiSport și Look Sport.

Primul meci în noul an pentru CSM CSU Oradea are loc pe data de 4 ianuarie 2020, cu începere de la ora 19:00. Adversar este BC CSU Sibiu, meciul urmând să se desfășoare în deplasare, în transmisiune directă la DigiSport.

Foto: Roby Boros