Liderii CSM CSU Oradea în succesul repurtat la Pitești

CSM CSU Oradea a repurtat al 2-lea succes consecutiv în deplasare. Campioana României a dublat succesul repurtat la Istanbul cu unul la Pitești. Roș-albaștrii s-au impus pe terenul lui BCM U FC Argeș din localitate, scor 83-71.

Partida a avut loc sâmbătă (02.11), fiind transmisă în direct la DigiSport. Confruntarea face parte din programul etapei a 4-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2019/20.

După un start mai puțin reușit, dar fără o cădere atât de abruptă precum în precedentele deplasări din campionat, CSM CSU a reacționat și a trecut în control din sfertul al 2-lea. Orădenii au avut un nivel defensiv ridicat, cu intensitate și colectivitate, iar ofensiva a fost fluentă, ritmată și inspirată.

În pofida impreciziei de pe semicerc, CSM CSU Oradea s-a impus, având procentaje bune din spațiul de trei secunde, dar și de la linia de pedeapsă. Nu mai puțin de opt jucători au avut între 20 și 30 minute de joc, alții doi bifând între trei și cinci minute în teren.

Liderii CSM CSU Oradea în acest meci

Eficiență – Arturas Valeika (20)
Puncte – Aaron Broussard (16)
Recuperări – Arturas Valeika (10)
Pase decisive – Giordan Watson (6)
Intercepții – Aaron Broussard, Sean Barnette (câte 3)|
Minute – Aaron Broussard (30:05)
Plus/Minus – Sean Barnette (19)

Așadar, CSM-ul a avut lideri diferiți la principalele capitole statistice.

În urma acestui rezultat, formația orădeană are 2-2 la general în Liga Naționale de baschet masculin – ediția 2019/20.

Foto: Roby Boros