Liderii CSM CSU Oradea în victoria de la Istanbul

CSM CSU Oradea a obținut prima victorie în deplasare în sezonul 2019/20. Aflată la cel de-al 4-lea meci departe de propria casă în toate competițiile, formația antrenată de Cristian Achim s-a impus pe terenul lui Bahcesehir Koleji, scor 71-66.

Condusă preț de 32 minute din totalul de 40 efective de joc, inclusiv cu un maxim de 12 lungimi, formația orădeană a reușit să învingă pe revenire și să bifeze a 2-a victorie consecutivă în grupele FIBA Europe Cup. Roș-albaștrii au reușit un parțial de 21-11 în sfertul 4 pentru a se impune, incluzând marcarea primelor nouă puncte din această perioadă de joc.

Acesta a fost cel de-al 6-lea meci disputat de CSM CSU Oradea în Turcia, câștigând pentru a 2-a oară. Primul succes s-a consemnat în noiembrie 2013, la Gaziantep. Aproape șase ani mai târziu, bihorenii se impun la primul meci susținut în impresionantul Istanbul.

Liderii CSM CSU Oradea în meciul din Turcia:

Eficiență – Sean Barnette (17)
Puncte – Dragan Zekovic (16)
Recuperări – Dragan Zekovic, Sean Barnette (câte 7)
Pase decisive – Nikola Markovic (7)
Intercepții – Kris Richard (3)
Capac – Aaron Broussard, Sean Barnette (câte 1)
Plus/Minus – Nikola Markovic (13)
Minute – Sean Barnette (32)

CSM CSU Oradea are 2-0 la general și este lider al Grupei D după disputarea primelor două etape. Următorul oponent în această competiție este Fribourg Olympic. Meciul are loc pe 6 noiembrie anul curent, în Elveția.

Foto: FIBA.basketball