Liga Națională de baschet masculin – ediția 2020/21 demarează pe 10 decembrie. Oradea găzduiește un turneu!

Vineri (27.11), Federația Română de Baschet a transmis o adresă oficială prin care a informat că Oradea, prin intermediul Arenei Antonio Alexe, va găzdui meciurile unuia dintre turneele de Liga Națională de baschet masculin – ediția 2020/21, programate a se desfășura în perioada 10-13 decembrie anul curent.

Forul organizator a stabilit să organizeze noua ediție de campionat sub formă de bule, similar celor în care s-a desfășurat faza de calificare a Cupei României. Patru din totalul de 14 echipe angrenate în Liga Națională de baschet masculin se vor întâlni la Oradea, urmând să joace primele trei etape ale noii ediții de campionat. Partidele se vor disputa pe formatul fiecare cu fiecare.

Cele patru echipe participante la turneul de la Oradea sunt: CSM Târgu Jiu, CSM Galați, SCM Timișoara și CSM CSU Oradea. Iată programul meciurilor:

Joi – 10 Decembrie

  • CSM CSU Oradea vs CSM Târgu Jiu
  • SCM Timișoara vs CSM Galați

Vineri – 11 Decembrie

  • CSM Galați vs CSM CSU Oradea
  • CSM Târgu Jiu vs SCM Timișoara

Duminică – 13 Decembrie

  • CSM CSU Oradea vs SCM Timișoara
  • CSM Galați vs CSM Târgu Jiu

Orele și ordinea de disputare ale partidelor urmează să fie stabilite și comunicate în funcție de posibilitățile și opțiunile partenerului TV al competiției.

Reamintim că accesul publicului, în contextul pandemiei și în confirmitate cu prevederile impuse de autorități, la aceste meciuri nu este permis.

Programul CSM CSU Oradea în turul LNBM – ediția 2020/21

Locul de desfășurare al turneelor 3-7 urmează să fie stabilit și comunicat ulterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *