Lotul CSM CSU Oradea pentru turneul de Cupa României la baschet masculin din perioada 8-13 noiembrie

CSM CSU Oradea va participa la turneul de Cupa României la baschet masculin – ediția 2020/21, Grupa B, programat a se desfășura la Oradea, în perioada 8-13 noiembrie 2020. Formația antrenată de Cristian Achim va aborda acest eveniment în formulă aproape completă ca urmare a efectuării testelor COVID-19 obligatorii pentru intrarea în sistemul de competiție stabilit de Federația Română de Baschet.

În urma testării colectivului tehnic în cursul zilei de joi (05.11), nicio persoană nu a avut rezultat pozitiv la COVID-19 din lotul de jucători și staff-ul tehnic al echipei. Astfel, echipa bihoreană va intra în competiție cu 12 jucători.

Iată efectivul cu care CSM CSU Oradea abordează turneul de Cupa României: Stephen Holt, Aaron Broussard, Giordan Watson, Tudor Fometescu, Arturas Valeika, Edward Petrescu, Pavle Reljic, Enzo Vescan, Bobe Nicolescu, Cătălin Baciu, Dragan Zekovic și Nikola Markovic.

Iată programul roș-albaștrilor la turneu:

  • Luni (09.11), ora 19:00, vs CSM Miercurea Ciuc – în direct pe FRB TV (YouTube)
  • Marți (10.11), ora 19:00, vs BC Athletic Constanța – în direct pe FRB TV (YouTube)
  • Joi (12.11), ora 17:30, vs SCM U Craiova – în direct la DigiSport
  • Vineri (13.11), ora 19:30, vs Steaua București – în direct la DigiSport

Acestea vor fi primele meciuri oficiale după o întrerupere de exact opt luni de la ultimele partide oficiale de baschet în România la nivel de seniori. De asemenea, vor fi primele meciuri pentru echipa orădeană după mai bine de o lună de la ultima partidă amicală disputată.

Se joacă pe sistemul fiecare cu fiecare între cele cinci echipe participante. Primele două clasate se califică la turneul final. Tot acolo poate să avanseze și a 3-a clasată.

În conformitate cu normele în vigoare, impuse de autorități, accesul publicului la meciuri nu va fi permis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *