Meciul cu BC Athletic Constanța se va desfășura pe 21 decembrie 2021

CSM Oradea a solicitat echipei BC Athletic Neptun Constanța reprogramarea meciului contând pentru etapa a 11-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021/22. Clubul de la malul Mării Negre și-a dat acordul, iar Federația Română de Baschet a aprobat această solicitare, cu acordul părților.

Partida a fost inițial programată pentru data de 11 decembrie anul curent, însă după ce echipa din Oradea a obținut calificarea în faza a 2-a a grupelor FIBA Europe Cup și aflarea calendarului pentru TOP 16, din pricina condițiilor dificile de călătorie în contextul actual, CSM Oradea a solicitat echipei din Constanța reprogramarea partidei din campionatul intern.

Astfel, CSM CSU Oradea a putut să-și planifice călătoria la Lisabona pentru meciul din data de 15 decembrie fără a fi nevoită să țină cont de o deplasare în celălalt capăt la țării pentru partida din Liga Națională. Meciul dintre BC Athletic Neptun Constanța și CSM CSU Oradea se va disputa în data de 21 decembrie anul curent, fiind ultimul pentru bihoreni în cursul lui 2021.

Pe această cale, CSM Oradea mulțumește echipei BC Athletic Constanța, precum și Federației Române de Baschet pentru înțelegere și deschidere, respectiv pentru sprijinul acordat echipei noastre în ceea ce privește parcursul internațional.

Așadar, programul ultimelor trei meciuri ale echipei CSM CSU Oradea în anul calendaristic 2021 este următorul:

  • 15 decembrie (Miercuri), ora 21:00, Sporting CP vs CSM CSU Oradea – în direct pe FIBA The Basketball Channel (YouTube)
  • 18 decembrie (Sâmbătă), ora 17:45, CSM CSU Oradea vs Steaua București – în direct pe DigiSport și LookSport, respectiv FRB TV (YouTube)
  • 21 decembrie (Marți), ora 18:00, BC Athletic Neptun Constanța vs CSM CSU Oradea – în direct pe DigiSport și LookSport, respectiv FRB TV (YouTube)