Mihai Lungu s-a calificat în semifinalele probei masculine la Campionatele Naționale Individuale de Vară U16 – ediția 2020

Mihai Lungu a pătruns în semifinalele Campionatelor Naționale Individuale de Vară la tenis – 16 ani. Sportivul legitimat la CSM Oradea a obținut, joi (30.07), o victorie importantă în fața lui David Gheorghe – cap de serie numărul 2.

Rezultatul final a fost de 2-0 la seturi. Lungu a câștigat ambele seturi cu 7-5. El completează careul de ași în proba masculină, urmând ca vineri (31.07), nu înainte de ora 12:00, să se confrunte cu Alin Mihai Fătu – cap de serie numărul 3 al probei. Reamintim că în primele două faze ale competiției, jucătorul de al CSM Oradea a trecut de Vlad Valentin Roman, respectiv de Mihail Pop.

În cealaltă semifinală, Mihai Coman – cap de serie numărul 1 – se va duela cu Dragoș Cazacu. De notat că cel din urmă l-a învins pe Christian Teszari în primul tur al competiției.

La feminin, Floriana Popovici, legitimată la CSM Oradea, a fost învinsă de Maria Ciubotaru – cap de serie numărul 3 – în sferturile de finală. Partida s-a desfășurat în cursul zilei de joi (30.07).

Iată programul confruntărilor din semifinale în proba feminină:

Alexia Todoni (6) vs Maria Ciubotaru (3)
Alexia Iulia Mărginean (4) vs Ștefania Bojica

Semifinalele în ambele probe de desfășoară vineri (31.07), iar finalele se dispută sâmbătă (01.08). Reamintim că din cauza pandemiei în acest an nu se dispută probe de dublu.

Campionatele Naționale Individuale de Vară la tenis 16 ani – ediția 2020 sunt organizate de CSM Oradea, la baza sportivă Arena Antonio Alexe, sub egida Federației Române de Tenis. Evenimentul este organizat cu sprijinul RCS&RDS.

Foto: Roby Boros

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *