Mihai Lungu și Floriana Popovici sunt calificări în sferturile de finală ale Campionatelor Naționale Individuale de tenis – 16 ani

Floriana Popovici și Mihai Lungu, sportivi legitimați la CSM Oradea, s-au calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Naționale Individuale la tenis – 16 ani. Evenimentul este găzduit la baza sportivă Arena Antonio Alexe din Oradea, în perioada 25 iulie – 1 august 2020.

În proba feminină, Floriana Popovici – cap de serie numărul 5, a trecut în primul tur de Diana Maria Ilie, iar în cel de-al 2-lea de Eva Ionescu. Sportiva legitimată la CSM Oradea se duelează cu Maria Ciubotaru, de la CSM Focșani, cap de serie numrul 3, în sferturile de finală.

Iată programul sferturilor de finală la feminin:

Cara Maria Meșter (1) vs Alexia Anca Todoni (6)
Maria Ciubotaru (3) vs Floriana Popovici (5)
Joulia Cîrstea (Q) vs Alexia Mărginean (4)
Anastasia Safta (7) vs Ștefania Bojica

La masculin, Mihai Lungu – cap de serie numărul 7, a dispus în ordine de Vlad Valentin Roman, respectiv de Mihail Pop. În sferturil de finală, sportivul de la CSM oradea se confruntă cu David Gheorghe, cap de serie numărul 2, pentru un loc în careul de ași.

Confruntările din sferturile de finală la masculin:

Mihai Coman (1) vs Alexandru Giurea (6)
Teodor Știrbu (4) vs Dragoș Cazacu
Carel Wessel vs Alin Fătu (3)
Mihai Lungu (7) vs David Gheorghe (2)

Toate meciurile enumerate se vor desfășura joi (30.07), cu începere de la ora 10:00. Partidele se dispută pe terenurile 1, 2, 3 și 4. Pe fiecare teren, meciul al 2-lea nu începe mai devreme de ora 12:00.

Semifinalele se vor desfășura vineri (31.07), iar finalele se dispută sâmbătă (01.08).

Evenimentul este organizat de CSM Oradea, sub egida Federației Române de Tenis. Partener oficial al competiției este RCS&RDS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *