S-a încheiat J2 Oradea Junior Trophy

J2 Oradea Junior Trophy, competiție de tenis organizată de CSM Oradea sub egida ITF World, destinată categoriei 18 ani, s-a încheiat duminică (04.10). În pofida unei perioade în care vremea nu a fost prea prietenoasă cu organizatorii și sportivii, evenimentul s-a încheiat la timp, permițând astfel participanților să se prezinte la startul următoarelor provocări ce îi așteaptă din această săptămână, tot pe terenul de tenis.

Principalul cap de serie în proba masculină de simplu, moldoveanul Ilya Snitari, a câștigat în finala cu sârbul Petar Teodorovic. Rezultatul final a fost de 6/3, 6/4.

Proba feminină de simplu a avut parte de o finală deosebit de echilibrată. Aceasta a fost adjudecată de Anca Alexia Todoni. Cap de serie numărul 4, sportiva româncă a învins-o pe poloneza Pola Wygonowska în trei seturi: 6/7, 6/0 și 6/4. De notat că ambele semifinale la feminin au fost decise în trei seturi.

Finala de dublu masculin a cuprins numai jucători străini. De altfel, un singur autohton, Matei Victor Palcau, a fost prezent în semifinale. Proba a fost adjudecat[ de Ilya Snitari – Samuil Konov. Aceștia i-au învins pe ucrainienii Artem Podorozhnyi – German Samofalov, cu scorul de 7/6, 6/7, 10/5.

Tandemul Anca Alexia Todoni – Vanessa Ioana Georgiana Popa Teiușanu a câștigat proba de dublu feminin. În ultimul act, acest cuplu a învins pe Katerina Lazarenko, Daris Yesipchuk, scor 6/3, 6/4.

Astfel, se încheie o lună întreagă de competiții la CSM Oradea Tenis Club. S-au desfășurat trei turnee ITF World destinate categoriei 18 ani în această perioadă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *