S-a încheiat Oradea Junior Trophy, turneu de tenis ITF de gradul 2

În perioada 3-8 mai anul curent, la baza sportivă CSM Oradea Tenis Club s-a desfășurat turneul “Oradea Junior Trophy” competitie de gradul 2 în calendarul oficial ITF World Tennis Tour, destinată sportivilor până la 18 ani. Evenimentul a fost organizat de CSM Oradea.

A fost un eveniment de mare prestigiu, cu participanți clasați în primii 100 din lume în ierarhia ITF la amintita categorie de vârstă. Campion la simplu băieți a fost desemnat lituanianul Edas Butvilas (numărul 70 mondial), care a dispus cu scorul de 6-4, 4-6, 6-4, de mai bine cotatul bulgar Petr Nesterov (36 mondial).

Campioni la dublu băieți s-au încununat perechea Mihai Alexandru Coman (ROU), Petar Teodorovic (SRB), care a învins perechea Marcel Kamrowski (POL), Borys Zgola (POL) cu scorul de 6-4, 6-4.

La simplu feminin s-a consemnat o finală între două jucătoare din Cehia. Astfel, Lucie Havlickova (39 mondial) a învins-o pe Sara Bejlek (52 mondial), scor 6-3, 6-3.

Proba de dublu feminin a fost câștigată de perechea Lucie Havlickova, Sara Bejlek, scor 6-4, 6-2, în fața perechii alcătuite din Fatima Ingrid Amartha Keita (ROU) și Sara Suchankova (SVK).

Imagini cu laureații turneului de la Oradea

O galerie foto de la turneu poate fi accesată AICI.

Pe această cale aducem mulțumiri celor care au ajutat la organizarea acestui mare eveniment sportiv: DIGI, Pambac, D&C, Lemms.

Foto: Roby Boros

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *