S-a încheiat turneul J4 Oradea Junior Trophy

Duminică (20.09) s-a încheiat turneul de tenis J4 Oradea Junior Trophy. Acesta este al 2-lea eveniment ITF World organizat de CSM Oradea în succesiune, găzduit la CSM Oradea Tenis Club. Întrecerea a fost destinată categoriei 18 ani.

În competiția feminină de simplu s-a consemnat o finală între două sportive de mână stângă. A triumfat Cara Maria Meșter (foto 1), cea care a învins și în proba de dublu feminin. Meșter a depășit-o pe Maria Sara Popa în trei seturi: 6-4, 6-7, 7-5.

Meșter a făcut echipă în proba de dublu cu Ștefania Bojica. Maria Sara Popa și Vanessa Ioana Georgiana Popa Teiușanu au fost învinse în finală de amintitele sportive. Rezultatul final a fost de 6-0, 6-1.

Mihai Alexandru Coman (foto 2) a triumfat în proba de simplu masculin. Acesta a reușit să triumfe din postură de cap de serie numărul 8. De altfel, Coman l-a învins pe principalul favorit, bulgarul Dinko Dinev, în penultimul act. În finală a trecut de un alt bulgar, Dimitar Draganov, scor 6-2, 6-1.

Remarcabil este faptul că acest sportiv a triumfat și în turneul desfășurat săptămâna trecută la Oradea, tot ITF World, de aceeași categorie Juniors (18 ani).

În fine, proba de dublu marculin a fost câștigată de tandemul Dragoș Nicolae Cazacu – Alin Mihai Fătu. Aceștia au învins tandemul Jayson Mbogoro (Kenya) – Matei Victor Palcau. Rezultatul final a fost 6-3, 6-4.

Toate rezultatele înregistrate la turneul de tenis J4 Oradea Junior Trophy, atât în calificări, cât și pe tabloul principal, pot fi consultate AICI.

Oradea urmează să mai găzduiască un turneu internațional din circuitul ITF World, la categoria Juniors (18 ani). Acesta demarează pe 27 septembrie și se va desfășura tot la CSM Oradea Tenis Club.

Foto: Roby Boros

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *