SuperFan – Program de fidelizare al suporterilor

Clubul Sportiv Municipal Oradea, împreună cu SuperBet lansează un nou program de fidelizare al suporterilor. Adaptat situației actuale, provocată de pandemia COVID-19, secția de baschet invită suporterii mai aproape din punct de vedere al susținerii morale, chiar dacă fizic acest lucru nu este încă posibil.

Sentimental, publicul orădean și-a manifestat întotdeauna simpatia în mod vizibil și a fost alături de favoriți la marile succese ale acestora, dar și atunci când performanța sportivă nu a fost cea dorită. Acum nu mai este vorba despre rezultat ci despre continuarea unui lucru devenit obicei: susținerea echipei favorite. Pentru a continua acest lucru în vremuri nemaipomenite, CSM CSU Oradea, cu sprijinul SuperBet, lansează o campanie inedită de comercializare a abonamentelor. Aceasta poartă numele de SuperFan.

În sezonul competițional 2020/21, cei care doresc pot să beneficieze de un abonament special sub forma unui pachet promoțional. Acesta cuprinde cardul de abonat, un rucsac, un tricou, o eșarfă, mască personalizată dar și o revistă de prezentare pentru sezonul început. Totul în schimbul sumei de 100 de lei.

Iar dacă lucrurile vor evolua conform speranțelor noastre, ale tuturor, iar accesul publicului va fi permis în Arena Antonio Alexe pe parcursul sezonului competițional 2020/21, cardul de abonat va fi valabil, iar pe baza acestuia veți avea asigurat accesul în sală la meciuri.

Toată lumea a fost și continuă să fie afectată de cele întâmplate pe parcursul ultimelor luni, însă avem datoria de a încerca să găsim noi soluții care să ne ajute pe toți să trecem cu brio peste aceste vremuri în speranța că ne vom putea întâlni cât mai curând exact așa cum ne dorim: în sală, la meci!