Informații comercializare bilete pentru meciul cu Falco Szombathely, din 20 septembrie 2019

CSM CSU Oradea susține primul meci oficial pe teren propriu în sezonul competițional 2019/20 în cursul serii de vineri (20.09), ora 19:00. Adversar este campioana Ungariei, Falco Szombathely, iar partida contează pentru primul tur preliminar al Basketball Champions League – ediția 2019/20. Partida se dispută la Arena Antonio Alexe.

Comercializarea biletelor pentru acest eveniment se face exclusiv la sediul CSM Oradea, strada Primăriei Nr. 3, la etaj. Aceasta demarează în cursul zilei de luni (16.09), ora 9:00.

Programul de comercializare al biletelor la sediul CSM Oradea (strada Primăriei, Nr. 3, Camera 7) este în cursul zilelor de lucru (luni-vineri, cu excepția zilelor de sărbătoare) între orele 9-16.

De asemenea, bilete se pot achizitiona la librăria Humanitas, pe strada Republicii, unde programul de lucru este si dupa-amiaza.

Prețul unui bilet este de:

Categoria I – 25 lei, în toate sectoarele
Categoria II (elev) – 2.5 lei, în toate sectoarele, pe baza prezentării carnetului de elev.

IMPORTANT
Toate biletele și abonamentele se comercializează cu loc. Acesta trebuie respectat de către cumpărător.
Se vor vinde cel mult 5 bilete pentru un solicitant.

ATENȚIE
Rândul 1 al fiecărui sector este cel mai apropiat de teren!

Dacă nu se vor epuiza, biletele rămase nevândute se vor pune în vânzare în ziua meciului, cu oră înaintea primului angajament, la intrarea în Arena Antonio Alexe. Abonamentele sunt valabile pentru acest eveniment.