A 10-a victorie consecutivă pentru echipa de handbal

CSM Oradea a înregistrat cea de-a 10-a victorie consecutivă în ediția 2014/15 a Diviziei A la handbal masculin. Formația bihoreană a primit vizita echipei Național Sighișoara, rezultatul final al partidei fiind de 43-36.

Confruntarea s-a desfășurat sâmbătă (29.11), la Arena Antonio Alexe. Elevii lui Sebastian Tudor s-au desprins la 22-14 pe parcursul primelor 30 minute de joc. Apetitul ofensiv al CSM-ului s-a simțit pe tot parcursul jocului, repriza secundă consemnân o nouă serie bogată de reușite pentru orădeni. Vizitatorii au punctat cu generozitate în ultimele 30 minute de joc, partida terminându-se cu un număr de 79 goluri marcate.

Alexandru Farcaș a avut 9 goluri, Silvian Amihăesi a adăugat 6 reușite pentru CSM Oradea, iar Haiduc, Nițu și Nemenco au punctat de câte cinci ori. În replică, Petruș a avut 12 reușite pentru echipa din Sighișoara.

În prezent, CSM Oradea are zece victorii și o înfrângere, consolidându-și a 2-a poziție în clasamentul Seriei B. În etapa a 2-a, CSM Oradea se deplasează la Reșița, pentru derby-ul seriei, cu HC Adrian Petrea din localitate.

Foto: Roby Boros