A 10-a victorie consecutivă pentru echipa de handbal

CSM Oradea a câștigat și ultimul meci de pe teren propriu disputat în turul ediției de campionat 2013/14 la handbal masculin. Echipa antrenată de către Sebastian Tudor a dispus de CSM Satu Mare cu scorul de 40-32, meciul făcând parte din programul etapei a 10-a în Seria B a Diviziei A.

Partida desfășurată vineri (06.12), a fost la discreția bihorenilor care au înscris de două ori mai mult decât oaspeții în primele 30 minute de joc. Astfel, la jumătatea partidei tabela de marcaj indica scorul de 20-10. În repriza a doua nivelul de intensitate a scăzut în jocul CSM-ului, lucru vizibil în special pe faza de apărare. Drept dovadă vine numărul mare de goluri marcate de sătmăreni în această perioadă de joc.

Principalii marcatori ai echipei orădene în acest meci au fost: Cântec – 8 goluri, Amihăiesei – 7 goluri, A. Farcaș – 6 goluri, Nemenco – 5 goluri, Babici – 3 goluri.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea ajunge la 10 victorii din tot atâtea partide disputate. Bihorenii se situează pe primul loc al clasamentului, poziție pe care vor încheia turul indiferent ce rezultate se vor consemna în ultima etapă.

Locul al 2-lea este deținut de către HC Voința Savin Due Sebeș, care a adunat 10 victorii din 11 partide disputate.

CSM Oradea se deplasează la Sibiu pentru ultima etapă. Aceasta este programată pentru 15 decembrie, elevii lui Sebastian Tudor urmând să întâlnească pe Handbal Club din localitate. Gruparea de pe Cibin a câștigat două partide până în prezent.

Foto: Roby Boros